Heb je de toffe taak om een gala te regelen?

Studentengala Organiseren

Maak het niet onnodig lastig en laat je helpen! Galalocaties.nl is dé specialist in Nederland op het gebied van studentengala’s.

Neem Contact Op

Studeren kan niet zonder het houden van feestjes, gala’s, lustrumgala’s en andere gezellige borrels. Zoek jij een locatie voor je studentengala? Galalocaties.nl helpt je kosteloos op weg. Jaarlijks bemiddelen we voor bijna 200 studenten een locatie. Met recht kunnen we ons dus de expert van Nederland noemen.

Sinds 2012 helpen wij met plezier met de organisatie van studentengala’s. Graag delen we onze kennis met jou! Ga niet het wiel opnieuw uitvinden maar maak gratis gebruik van onze kennis. We gaan direct voor je an de slag en binnen enkele dagen heb je een ruim aanbod aan prachtige locaties.
Neem Contact Op

De voordelen van galalocaties.nl

 • Dé specialist in bemiddeling voor diesviering locaties
Wij bieden gratis bemiddeling aan voor jouw studentengala locatie. Dit doen we al vele jaren met veel succes.
 • Ruime keuze uit scherp geprijsde locaties
Hoe dit mogelijk is? Wij werken op commissiebasis. Hierdoor wordt de prijs van de locaties dus niet hoger wanneer je kiest voor galalocaties.nl. Sterker nog, je profiteert van speciale kortingen bij onze locaties vanwege inkoopvoordeel. Dit maakt ons uniek in Nederland!

Hoe organiseer je eigenlijk een gala? De tips van onze experts!

 • Start op tijd. Het liefst 1,5 jaar van te voren
 • Locatie is key. Leg de locatie zo snel als mogelijk vast zodat je daarna meer aandacht kan geven aan andere zaken
 • Kijk niet alleen naar de prijs, maar juist naar sfeer en beleving van de locatie
 • Ga kijken op een locatie en baseer je keuze niet alleen op basis van foto’s op internet. Een locatie bezoek is essentieel voor een goede overweging
 • Samenwerken met galalocaties.nl? Wij nemen dan het zoeken van een locatie voor je uit handen.

Onze werkwijze

Wij hebben een aanbod van ruim 80 locaties om voor jouw de ideale locatie te vinden. Hoe verloopt dit proces?
 • Wij nemen contact met je op. In dit gesprek worden kort jouw eisen besproken
 • Binnen vijf dagen sturen wij circa acht á negen locaties op. Deze initiële selectie is gebaseerd op jouw eisen
 • Jij maakt een top drie van je favoriete locaties
 • Wij onderhandelen met die drie locaties
 • Wij sturen drie offertes naar je op
 • Jij hakt de knoop door en neemt het heft weer in eigen handen om het gala te organiseren op jouw favoriete locatie!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

Ik ben zeer tevreden over het Gala van vorige week en ook erg blij dat deze nog doorgang heeft kunnen vinden. Was een klein beetje verwarring over verschillende afspraken, maar uiteindelijk is dit helemaal goed gekomen.

Wij hebben met de L.V.V.S. Augustinus 7 maart 2020 ons Gala gehouden. We zijn erg blij met de boeking via Galalocaties.nl, die voor ons een sfeervolle en passende locatie hebben uitgezocht en kunnen dan ook iedereen aanraden om bij Galalocaties.nl op zoek te gaan naar een locatie voor een aankomend Gala. Het contact verliep erg soepel en zullen volgend jaar zeker weer samenwerken.

L.V.V.S. AugustinusPatrick Koldenhof

Voor het lustrum van onze studentenvereniging wilden wij een uniek lustrumgala organiseren. Hiervoor waren we op zoek naar een sprookjesachtige locatie in het buitenland. Omdat het erg lastig is om vanuit het niets in contact te komen met geschikte locaties, hebben wij Galalocaties.nl gevraagd ons hierbij te helpen. Door de connecties en ervaring hebben zij voor ons de perfecte locatie gevonden en ons tot op de laatste onderhandelingen geholpen. Galalocaties.nl is een aanrader wat betreft het vinden van een geschikte locatie voor je gala!

Studentenvereniging L.V.V.S. AugustinusLotte Westra

Barend heeft ons ontzettend goed geholpen met de voorbereidingen voor het gala van ons dispuut.

De communicatie verliep erg prettig en open en Barend denkt erg goed mee met de wensen en budget, hierdoor kan een zo passend mogelijk gala worden neergezet. We kijken hier dan ook met veel plezier op terug. Ik zou Galalocaties.nl zeker aanraden. Barend, nogmaals bedankt!

Dispuut N.I.K.H.Laura van Dam

Het gala is super verlopen! Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, was vol lof over de locatie en van alle kanten hebben we alleen maar complimenten gekregen. Ik had niet verwacht dat het mogelijk was om zo'n geslaagd feest neer te zetten voor zo'n kleine groep. We zijn je niet alleen dankbaar voor de hulp om aan een locatie te komen, maar ook de tips om met ons beperkte budget toch alle eisen te kunnen vervullen.

Dispuut IphigeneiaLieke van Bekhoven

Het gala is erg goed verlopen! Iedereen was erg positief over zowel de locatie als het hotel.

Door galalocaties.nl zijn wij vanaf het begin erg geholpen in het vinden van een gala locatie. Hierdoor hebben wij snel een mooie locatie kunnen vinden om ons gala te vieren. Ook het hotel was erg goed. Mede door de hulp van galalocaties.nl was ons gala een groot succes!

Dispuut HERANick Slokker

Zonder de hulp van Barend van Galalocaties zou het ons niet gelukt zijn om zo een mooie locatie te vinden voor het gala van onze studievereniging. Het mooie aan Galalocaties is dat ze een breed aanbod van locaties hebben die compleet openstaan voor studenten, iets wat veelal een probleem was wanneer wij zelf opzoek gingen. Verder kunnen we beamen dat het contact met Barend prettig was, zeer goed verliep en hij ons met verscheidene zaken heeft bijgestaan.

Wij raden het iedereen dus zeker aan en willen Barend nogmaals hartelijk bedanken voor zijn hulp.

Studievereniging Asset Accounting & FinanceCarel van der Linden

Neem contact met ons op

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Ik ben ook geïnteresseerd in: