Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Studenten Gala Organiseren? Galalocaties.nl is de specialist in Nederland op het gebied van studentengala’s!

 

Studeren kan niet zonder het houden van feestjes, gala’s, lustrumgala’s en andere gezellige borrels. Zoek jij een┬á locatie voor je studentengala? Galalocaties.nl helpt je kosteloos op weg. Jaarlijks bemiddelen voor bijna Studentengala200 studenten een locatie. Met recht kunnen we ons dus de expert van Nederland noemen.

Sinds 2012 organiseert Galalocaties.nl al vele studentengala’s per jaar. Graag delen we onze kennis met jou als student. Ga niet het wiel opnieuw uitvinden maar maak gratis gebruik van onze kennis. We gaan direct voor je an de slag en binnen enkele dagen heb je een ruim aanbod aan prachtige locaties. Vraag hier n u direct de beschikbaarheid op.

Hoe organiseren we een gala? De tips van onze experts!

  • ┬áStart op tijd. Het liefst 1,5 jaar van te voren
  • ┬áLocatie is key. Leg de locatie zo snel als mogelijk vast zodat je daarna meer aandacht kan geven aan de inhoudelijke organisatie, thema, aankleding etc.
  • Kijk niet alleen naar de prijs, maar juist naar sfeer en beleving van de locatie. Ga kijken op een locatie en baseer je niet alleen op basis van foto’s op internet.
  • ┬áGa je de samenwerking aan met Galalocaties.nl, dan nemen we het zoeken voor je uit handen. Je krijgt binnen enkele dagen een mooi en geschikt overzicht van studentengala locaties die passen bij je wensen en budget.
  • ┬áGalalocaties.nl heeft alleen maar locaties die open staan voor jullie als studenten dus succes gegarandeerd. Je bent geen onnodige tijd kwijt aan het doen van aanvragen bij locaties die toch niet open staan voor studenten.
  • ┬áNa je aanvraag en het ontvangen van het overzicht krijg je van je voorkeuren een passende offerte toegestuurd.
  • ┬áEen locatie bezoek is essentieel voor een goede overweging
  • Na het definitief boeken van je studentengala locatie draagt Galalocaties.nl het contact over aan de locatie en jullie onderling.

De studentengala locaties van Galalocaties.nl.

Galalocaties.nl heeft ruim 70 potentiele locaties voor een studentengala. Van klassiek kasteel tot boot en van industri├źle locatie tot landhuis. Voor ieder wat wils hebben we een passende locatie. En kennen we de passende locatie nog niet. Dan gaan we actief op zoek naar nieuwe openingen bij locaties. Galalocaties.nl maakt zich er hard voor dat iedere locatie uiteindelijk ( weer ) open staat voor jullie als doelgroep.

Ben jij ook benieuwd naar de verschillende opties. Vraag hier nu vrijblijvend informatie op over de mogelijkheden.

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!