Inloggen

Studenten Lustrum gala organiseren?

Studenten Lustrum Gala

Maak de organisatie van je studenten lustrum gala een fluitje van een cent door de perfecte locatie via Galalocaties.nl te regelen. Ontdek nu de mogelijkheden en zorg voor een onvergetelijk evenement!

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Vraag vrijblijvend aan!
Lustrum Studenten Gala

Studenten Lustrum Gala organiseren? Wij beschikken over een groot netwerk van verschillende soorten locaties, dus voor elk lustrum hebben wij een passend aanbod! Het is immers niet elk jaar dat je studentenvereniging 5 jaar of een veelvoud daarvan bestaat! Dat wil je groots vieren. Samen met Galalocaties.nl maak je er een onvergetelijk lustrumfeest van! De verantwoordelijkheid voor de gehele organisatie van het lustrumgala blijft wel bij jullie als vereniging. Galalocaties.nl is geen evenementenbureau, wij zorgen alleen voor de bemiddeling met betrekking tot de locatie en/of onze extra diensten.

Voordelen galalocaties.nl voor jouw lustrum

  • Dé specialist in bemiddeling voor lustrum locaties
Wij bieden gratis bemiddeling aan voor jouw Lustrum Studenten Gala. Dit doen we al vele jaren met veel succes. Jaarlijks ondersteunen we gemiddeld 300 disputen en verenigingen. Ook voor jou hebben we de beste opties.
  • Ruime keuze uit scherp geprijsde locaties
Hoe dit mogelijk is? Wij werken op commissiebasis. Hierdoor wordt de prijs van de locaties dus niet hoger wanneer je kiest voor galalocaties.nl. Sterker nog, je profiteert van speciale kortingen bij onze locaties vanwege inkoopvoordeel. Dit maakt ons uniek in Nederland!
Lustrum Studenten Gala

Werkwijze selectie locatie

Wij hebben een aanbod van ruim 80 locaties om voor jouw de ideale lustrum locatie te vinden. Hoe verloopt dit proces?
  • Wij nemen contact met je op. In dit gesprek worden kort jouw eisen besproken
  • Binnen vijf dagen sturen wij circa acht á negen locaties op. Deze initiële selectie is gebaseerd op jouw eisen
  • Jij maakt een top drie van je favoriete locaties
  • Wij onderhandelen met die drie locaties
  • Wij sturen drie offertes naar je op
  • Jij hakt de knoop door en neemt het heft weer in eigen handen om het gala te organiseren op jouw favoriete locatie!
Lustrum Studenten Gala

Extra diensten

Zoek je nog een band voor je evenement? Wil je een professionele fotograaf inhuren of zoek je vervoer naar de locatie? Ook dan staat Galalocaties.nl graag voor je klaar! Je kunt bij ons terecht als je interesse hebt om een dj of band, een eventuele overnachting, busvervoer of zelfs een vuurwerkshow te boeken. Eigenlijk heb je dus maar één bedrijf nodig waarbij je nagenoeg alles kunt regelen voor je gala.
Ga Naar Partners
Lustrum Studenten Gala

DJ Show

Zoek je de perfecte DJ voor je gala? Bij Galalocaties.nl regelen we je droomlocatie én de top DJ Shows van Bonnema!

Fotograaf

Op zoek naar een ervaren fotograaf voor je (lustrum)gala? Kies voor Richard Hulshof Fotografie, al jaren gewaardeerd in de studentenwereld!

Vuurgilde

Passie voor vuur en op zoek naar een unieke act voor je gala? Contacteer het Vuurgilde voor een onvergetelijke show binnen je budget

Band

Op zoek naar FEEST? Boozzz, de energieke coverband uit Leiden, zorgt voor een onvergetelijke avond met de beste pop-rockcovers van alle tijden!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

Barend heeft ons ontzettend goed geholpen met de voorbereidingen voor het gala van ons dispuut.

De communicatie verliep erg prettig en open en Barend denkt erg goed mee met de wensen en budget, hierdoor kan een zo passend mogelijk gala worden neergezet. We kijken hier dan ook met veel plezier op terug. Ik zou Galalocaties.nl zeker aanraden. Barend, nogmaals bedankt!

Dispuut N.I.K.H.Laura van Dam

Dankzij de professionele hulp en het ruime aanbod van Galalocaties.nl hebben we in april 2013 een geweldig gala kunnen neerzetten voor ons dispuut. Via Galalocaties.nl zijn we op een prachtig kasteeltje gekomen wat perfect was voor ons gala. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen met de voorbereidingen ervan, en dacht ook aan de dingen die wij over het hoofd zagen. Barend, heel erg bedankt voor je hulp!

Dispuut o.v. PhoinixMerel Landeweerd

Door de professie en ervaring van Galalocaties.nl zijn wij sneller tot het vinden van
een passende locatie gekomen. Het was een fijne samenwerking en we hen hier erg dankbaar voor.

Studentenvereniging WSV CeresAnneloes

In maart 2013 hebben wij een fantastisch gala gehad, waar we nu bijna een maand later nog van nagenieten. We hebben het 5e lustrum van ons dispuut Koshare op een unieke en onvergetelijke manier gevierd in een klooster in de buurt van Eindhoven. Niet een plek die in je opkomt als je vanuit Groningen een gala gaat organiseren, maar dankzij Galalocaties.nl hebben we deze fantastische locatie gevonden. Barend, nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Je hebt ons met alles geholpen, geen vraag was je te gek en dankzij jou hebben we een onvergetelijk weekend gehad. Bedankt!

Damesdispuut KoshareHanna

Voor onze studentenvereniging waren we op zoek naar een chique, bijzondere maar toch betaalbare galalocatie. Barend van galalocaties heeft ons prachtige opties aangeboden en ons bovendien goed geholpen een knoop door te hakken. Wij kijken nu, een half jaar later, nog steeds terug op een geweldig sprookjesachtig gala en een goede samenwerking.

Nogmaals bedankt Barend!

A.A.S.R. SKOLLAnouk Lagerburg

Wij hebben ontzettend genoten!

Alles is erg soepel verlopen en het gala was een groot succes.

Ontzettend bedankt voor jouw hulp, dankzij jou hebben we gebruik kunnen maken van deze top locatie!

US HistosMirjam

Neem contact met ons op

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Ik ben ook geïnteresseerd in:
Gebruik 10 cijfers en geen streepje