Inloggen

Maak je Studenten Gala onvergetelijk met de perfecte locatie via Galalocaties.nl!

Studenten Gala

Laat de organisatie van je Studenten gala moeiteloos verlopen door de ideale locatie via ons te regelen. Ontdek nu de mogelijkheden en zorg voor een memorabel evenement! We besparen je tijd met de zoektocht en hebben altijd de scherpste prijzen. Je bent 100% nooit duurder uit.

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Vraag vrijblijvend aan!
Dies Studenten Gala

Studenten Gala organiseren? Galalocaties.nl heeft een uitgebreid netwerk van diverse unieke Galalocaties, met voor elke studentengala een geschikte optie. Het vieren van de oprichting van je studentenvereniging is een bijzonder moment dat groots gevierd moet worden. Samen met Galalocaties.nl zorg je voor een onvergetelijke diesviering! De verantwoordelijkheid voor de gehele organisatie van het gala blijft wel bij jullie als vereniging. Galalocaties.nl is geen evenementenbureau, wij zorgen alleen voor de bemiddeling met betrekking tot de locatie van jullie studentengala en/of onze extra diensten. Hieraan zitten geen kosten.

Voordelen galalocaties.nl voor jouw studentengala.

  • Dé specialist in bemiddeling voor studentengala's!
Wij bieden gratis bemiddeling aan voor jouw Studenten Gala. Dit doen we al vele jaren met veel succes. Jaarlijks ondersteunen we ruim 300 verschillende disputen en verenigingen. Gun jij ons ook het vertrouwen? Laat ons bewijzen wat we kunnen. We zijn er van overtuigd dat we ook voor jou gala de beste opties kunnen aanbieden. Ook last minute!
  • Ruime keuze uit scherp geprijsde locaties
Hoe dit mogelijk is? Wij werken op commissiebasis. Locaties betalen Galalocaties.nl doormiddel van hun marketing budget. Voor jullie dus geen extra kosten of addertjes onder het gras. Sterker nog, je profiteert van speciale kortingen bij onze locaties vanwege inkoopvoordeel. Dit maakt ons uniek in Nederland! Daarnaast kennen wij de locaties en mogelijkheden. Hierdoor bespaar je tijd in je zoektocht en hoef je niet onnodig locaties te contacten waar je niet past qua groepsgrootte of budget. Ontvang direct passende en geschikte locaties op basis van je wensen en voorkeuren.
Dispuut Gala

Werkwijze selectie locatie

Wij hebben een aanbod van ruim 80 studenten Galalocaties, dus ook voor jou 100% zeker een geschikte plek. Hoe verloopt dit proces?
  • Wij nemen contact met je op. In dit gesprek worden kort jouw wensen besproken
  • Binnen 3 tot 5 werkdagen dagen sturen wij een overzicht van beschikbare opties. Deze initiële selectie is gebaseerd op jouw wensen.
  • Jij maakt een top drie van je favoriete locaties
  • Wij verzorgen het offerte traject met de locaties van je voorkeur.
  • Galalocaties.nl zal een locatie tour organiseren om de locaties ook live te bekijken.
  • Jij hakt de knoop door en neemt het heft weer in eigen handen om het gala verder te organiseren op jouw favoriete locatie!
Kasteel van Brasschaat Gala Studenten

Extra diensten

Zoek je nog een band voor je evenement? Wil je een professionele fotograaf inhuren of zoek je vervoer naar de locatie? Ook dan staat Galalocaties.nl graag voor je klaar! Je kunt bij ons terecht als je interesse hebt om een dj of band, een eventuele overnachting, busvervoer of zelfs een vuurwerkshow te boeken. Eigenlijk heb je dus maar één bedrijf nodig waarbij je nagenoeg alles kunt regelen voor je gala.
Ga Naar Partners
Dies Studenten Gala

DJ Show

Zoek je de perfecte DJ voor je gala? Bij galalocaties.nl regelen we je droomlocatie én de top DJ Shows van Bonnema!

Fotograaf

Op zoek naar een ervaren fotograaf voor je (lustrum)gala? Kies voor Richard Hulshof Fotografie, al jaren gewaardeerd in de studentenwereld!

Vuurgilde

Passie voor vuur en op zoek naar een unieke act voor je gala? Contacteer het Vuurgilde voor een onvergetelijke show binnen je budget

Band

Op zoek naar FEEST? Boozzz, de energieke coverband uit Leiden, zorgt voor een onvergetelijke avond met de beste pop-rockcovers van alle tijden!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

Wij hebben ontzettend genoten!

Alles is erg soepel verlopen en het gala was een groot succes.

Ontzettend bedankt voor jouw hulp, dankzij jou hebben we gebruik kunnen maken van deze top locatie!

US HistosMirjam

Afgelopen juni 2012 heeft Barend Visser ons dispuut geholpen met het neerzetten van een fantastisch gala. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld, nog voordat problemen zich aandeden werden ze eigenlijk al opgelost. Hij heeft ontzettend veel begrip voor hoe een dispuut een gala geregeld wil hebben en denkt ook goed mee, ook met betrekking tot een beperkt budget. Ik kan iedereen aanraden contact op te nemen met Galalocaties.nl, ze hebben goede contacten bij veel locaties en begrijpen waar een dispuutsgala om draait. Barend, ontzettend bedankt voor al je hulp!

Damesdispuut o.v. M.E.D.E.ANicole Verschaeren

Via Galalocaties zijn wij aan de ultieme locatie gekomen voor ons jaarlijkse gala, een prachtig landgoedhotel op de Veluwe. Fantastisch dat we dankzij jullie een locatie hebben kunnen vinden op zo'n korte termijn met zulke hoge eisen. Het contact met Barend is voorspoedig verlopen en we zijn erg tevreden over de algehele communicatie en het eindresultaat. Zeker een aanrader gezien de ervaring en beschikbaarheid over meerdere locaties. Bedankt!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en wie weet tot in de toekomst!!

Damesdispuut AISA AphroditeNina

Het gala is super verlopen! Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, was vol lof over de locatie en van alle kanten hebben we alleen maar complimenten gekregen. Ik had niet verwacht dat het mogelijk was om zo'n geslaagd feest neer te zetten voor zo'n kleine groep. We zijn je niet alleen dankbaar voor de hulp om aan een locatie te komen, maar ook de tips om met ons beperkte budget toch alle eisen te kunnen vervullen.

Dispuut IphigeneiaLieke van Bekhoven

We hebben een geweldig gala gehad. Alles is zeker naar wens verlopen. Het contact met de locatie was tijdens de organisatie al heel erg prettig en op de dag van het gala werden we zeer gastvrij ontvangen. Alles was tot in de puntjes voorbereid en niks was voor hen te gek.

Onze ervaring met galalocaties.nl hebben we ook als zeer prettig ervaren. Barend heeft ons ontzettend goed geholpen. Alles is ons uit handen genomen en we hebben kunnen genieten van een onvergetelijke avond. We zijn heel erg tevreden over het eindresultaat en willen Barend nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.

Dispuut AdelphiLustrumcommissie

Zonder de hulp van Barend van Galalocaties zou het ons niet gelukt zijn om zo een mooie locatie te vinden voor het gala van onze studievereniging. Het mooie aan Galalocaties is dat ze een breed aanbod van locaties hebben die compleet openstaan voor studenten, iets wat veelal een probleem was wanneer wij zelf opzoek gingen. Verder kunnen we beamen dat het contact met Barend prettig was, zeer goed verliep en hij ons met verscheidene zaken heeft bijgestaan.

Wij raden het iedereen dus zeker aan en willen Barend nogmaals hartelijk bedanken voor zijn hulp.

Studievereniging Asset Accounting & FinanceCarel van der Linden

Neem contact met ons op

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Ik ben ook geïnteresseerd in:
Gebruik 10 cijfers en geen streepje