Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Referenties

Dispuut Iphigeneia

Het gala is super verlopen! Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, was vol lof over de locatie en van alle kanten hebben we alleen maar complimenten gekregen. Ik had niet verwacht dat het mogelijk was om zo’n geslaagd feest neer te zetten voor zo’n kleine groep. We zijn je niet alleen dankbaar voor de hulp om aan een locatie te komen, maar ook de tips om met ons beperkte budget toch alle eisen te kunnen vervullen.

Lieke van Bekhoven


SKÖL Lustrum Gala

Ontzettend fijn kunnen samenwerken met Barend Visser van Galaloaties. Barend denkt erg mee en komt met initiatieven, daarnaast is hij altijd bereikbaar. Voor ons Lustrum gala waren op korte termijn op zoek naar een mooie locatie in het buitenland en met behulp van Barend konden we een legendarisch gala neerzetten!

Eva


La Donna é Mobile

Heel raar dat de avond waar je zoveel tijd en moeite in stopt zo snel voorbij vliegt.
Het was een fantastisch gala. We hebben allemaal enorm genoten en op de locatie was alles TOP geregeld. Jordy is echt een hele fijne contactpersoon geweest, die super flexibel was en altijd in ons voordeel meedacht! We hebben ook heel veel complimenten gekregen over de locatie, dus daar zijn we ook heel blij mee!

Die locatie hadden we niet zonder jou gevonden, dus daarvoor en voor alle hulp, moeite, geduld en tijd willen wij je ENORM bedanken!! Heel erg bedankt voor alles! We hebben door jouw hulp een super gala neer kunnen zetten waar iedereen nog lang over terugdenkt.

Lidy van den Heuvel


Dispuut N.I.K.H.

Barend heeft ons ontzettend goed geholpen met de voorbereidingen voor het gala van ons dispuut.

De communicatie verliep erg prettig en open en Barend denkt erg goed mee met de wensen en budget, hierdoor kan een zo passend mogelijk gala worden neergezet. We kijken hier dan ook met veel plezier op terug. Ik zou Galalocaties.nl zeker aanraden. Barend, nogmaals bedankt!

Laura van Dam


A.A.S.R. SKOLL

Voor onze studentenvereniging waren we op zoek naar een chique, bijzondere maar toch betaalbare galalocatie. Barend van galalocaties heeft ons prachtige opties aangeboden en ons bovendien goed geholpen een knoop door te hakken. Wij kijken nu, een half jaar later, nog steeds terug op een geweldig sprookjesachtig gala en een goede samenwerking.

Nogmaals bedankt Barend!

Anouk Lagerburg


Studievereniging Asset Accounting & Finance

Zonder de hulp van Barend van Galalocaties zou het ons niet gelukt zijn om zo een mooie locatie te vinden voor het gala van onze studievereniging. Het mooie aan Galalocaties is dat ze een breed aanbod van locaties hebben die compleet openstaan voor studenten, iets wat veelal een probleem was wanneer wij zelf opzoek gingen. Verder kunnen we beamen dat het contact met Barend prettig was, zeer goed verliep en hij ons met verscheidene zaken heeft bijgestaan.

Wij raden het iedereen dus zeker aan en willen Barend nogmaals hartelijk bedanken voor zijn hulp.

Carel van der Linden

Namens Studievereniging Asset| Accounting & Finance


Damesdispuut AISA Aphrodite

Via Galalocaties zijn wij aan de ultieme locatie gekomen voor ons jaarlijkse gala, een prachtig landgoedhotel op de Veluwe. Fantastisch dat we dankzij jullie een locatie hebben kunnen vinden op zo’n korte termijn met zulke hoge eisen. Het contact met Barend is voorspoedig verlopen en we zijn erg tevreden over de algehele communicatie en het eindresultaat. Zeker een aanrader gezien de ervaring en beschikbaarheid over meerdere locaties. Bedankt!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en wie weet tot in de toekomst!!

Groet,

Nina


Dispuut o.v. Phoinix

Dankzij de professionele hulp en het ruime aanbod van Galalocaties.nl hebben we in april 2013 een geweldig gala kunnen neerzetten voor ons dispuut. Via Galalocaties.nl zijn we op een prachtig kasteeltje gekomen wat perfect was voor ons gala. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen met de voorbereidingen ervan, en dacht ook aan de dingen die wij over het hoofd zagen. Barend, heel erg bedankt voor je hulp!

Merel Landeweerd

Namens Diescommissie o.v. Phoinix


Damesdispuut Koshare

In maart 2013 hebben wij een fantastisch gala gehad, waar we nu bijna een maand later nog van nagenieten. We hebben het 5e lustrum van ons dispuut Koshare op een unieke en onvergetelijke manier gevierd in een klooster in de buurt van Eindhoven. Niet een plek die in je opkomt als je vanuit Groningen een gala gaat organiseren, maar dankzij Galalocaties.nl hebben we deze fantastische locatie gevonden. Barend, nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Je hebt ons met alles geholpen, geen vraag was je te gek en dankzij jou hebben we een onvergetelijk weekend gehad. Bedankt!

Hanna

Namens dispuut Koshare


Damesdispuut o.v. M.E.D.E.A

Afgelopen juni 2012 heeft Barend Visser ons dispuut geholpen met het neerzetten van een fantastisch gala. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld, nog voordat problemen zich aandeden werden ze eigenlijk al opgelost. Hij heeft ontzettend veel begrip voor hoe een dispuut een gala geregeld wil hebben en denkt ook goed mee, ook met betrekking tot een beperkt budget. Ik kan iedereen aanraden contact op te nemen met Galalocaties.nl, ze hebben goede contacten bij veel locaties en begrijpen waar een dispuutsgala om draait. Barend, ontzettend bedankt voor al je hulp!

Nicole Verschaeren

Diescommissie o.v. Medea 2012


Studentenvereniging WSV Ceres

Door de professie en ervaring van Galalocaties.nl zijn wij sneller tot het vinden van
een passende locatie gekomen. Het was een fijne samenwerking en we hen hier erg dankbaar voor.

Anneloes


Studentenvereniging L.V.V.S. Augustinus

Voor het lustrum van onze studentenvereniging wilden wij een uniek lustrumgala organiseren. Hiervoor waren we op zoek naar een sprookjesachtige locatie in het buitenland. Omdat het erg lastig is om vanuit het niets in contact te komen met geschikte locaties, hebben wij Galalocaties.nl gevraagd ons hierbij te helpen. Door de connecties en ervaring hebben zij voor ons de perfecte locatie gevonden en ons tot op de laatste onderhandelingen geholpen. Galalocaties.nl is een aanrader wat betreft het vinden van een geschikte locatie voor je gala!

Lotte Westra

Voorzitter Lustrumgala Commissie


Dispuut Lalyta

Via mond-op mondreclame zijn we terechtgekomen bij Galalocaties.nl. Barend Visser heeft ons aan de perfecte galalocatie geholpen. Het is ontzettend fijn dat er al connecties gelegd zijn en Barend heeft de kennis over alle mogelijkheden op heel veel locaties. Zodoende hebben we de perfecte locatie gevonden die aan onze eisen voldeed! De samenwerking was heel prettig en we konden ontzettend goed overleggen over onze wensen. De communicatie is open en laagdrempelig. Als je op zoek bent naar een galalocatie dan is Galalocaties.nl dé site om je hierbij optimaal te helpen!

Het Dispuut Lalyta


US Histos

Hallo Barend,

Wij hebben ontzettend genoten!

Alles is erg soepel verlopen en het gala was een groot succes.

Ontzettend bedankt voor jouw hulp, dankzij jou hebben we gebruik kunnen maken van deze top locatie!

Groeten,

Mirjam

US Histos

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl? Voor vragen of opmerkingen kun je ons vrijblijvend bellen op 06 – 39 85 20 32 of ga naar contact.

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!