Inloggen

Benieuwd wat anderen van ons vinden?

Referenties

Ontdek waarom studentenverenigingen, commissies en disputen ons keer op keer bedanken voor een onvergetelijk en zorgeloos gala op de perfecte locatie.

Neem Contact Op

Dispuut Forvm - Rien Schep

Alles is naar wens verlopen! De locatie was erg flexibel en reageerde altijd snel.

Ook willen we jou bedanken voor de goede service, waardoor het organiseren van een gala heel makkelijk werd. Voor volgend jaar neem ik aan dat we weer gebruik willen maken van galalocaties.nl.

L.V.V.S. Augustinus - Patrick Koldenhof

Ik ben zeer tevreden over het Gala van vorige week en ook erg blij dat deze nog doorgang heeft kunnen vinden. Was een klein beetje verwarring over verschillende afspraken, maar uiteindelijk is dit helemaal goed gekomen.

Wij hebben met de L.V.V.S. Augustinus 7 maart 2020 ons Gala gehouden. We zijn erg blij met de boeking via Galalocaties.nl, die voor ons een sfeervolle en passende locatie hebben uitgezocht en kunnen dan ook iedereen aanraden om bij Galalocaties.nl op zoek te gaan naar een locatie voor een aankomend Gala. Het contact verliep erg soepel en zullen volgend jaar zeker weer samenwerken.

Dispuut HERA - Nick Slokker

Het gala is erg goed verlopen! Iedereen was erg positief over zowel de locatie als het hotel.

Door galalocaties.nl zijn wij vanaf het begin erg geholpen in het vinden van een gala locatie. Hierdoor hebben wij snel een mooie locatie kunnen vinden om ons gala te vieren. Ook het hotel was erg goed. Mede door de hulp van galalocaties.nl was ons gala een groot succes!

Dispuut Adelphi - Lustrumcommissie

We hebben een geweldig gala gehad. Alles is zeker naar wens verlopen. Het contact met de locatie was tijdens de organisatie al heel erg prettig en op de dag van het gala werden we zeer gastvrij ontvangen. Alles was tot in de puntjes voorbereid en niks was voor hen te gek.

Onze ervaring met galalocaties.nl hebben we ook als zeer prettig ervaren. Barend heeft ons ontzettend goed geholpen. Alles is ons uit handen genomen en we hebben kunnen genieten van een onvergetelijke avond. We zijn heel erg tevreden over het eindresultaat en willen Barend nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.

Dispuut Iphigeneia - Lieke van Bekhoven

Het gala is super verlopen! Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, was vol lof over de locatie en van alle kanten hebben we alleen maar complimenten gekregen. Ik had niet verwacht dat het mogelijk was om zo'n geslaagd feest neer te zetten voor zo'n kleine groep. We zijn je niet alleen dankbaar voor de hulp om aan een locatie te komen, maar ook de tips om met ons beperkte budget toch alle eisen te kunnen vervullen.

SKÖL Lustrum Gala - Eva

Ontzettend fijn kunnen samenwerken met Barend Visser van Galaloaties. Barend denkt erg mee en komt met initiatieven, daarnaast is hij altijd bereikbaar. Voor ons Lustrum gala waren op korte termijn op zoek naar een mooie locatie in het buitenland en met behulp van Barend konden we een legendarisch gala neerzetten!

La Donna é Mobile - Lidy van den Heuvel

Heel raar dat de avond waar je zoveel tijd en moeite in stopt zo snel voorbij vliegt.Het was een fantastisch gala. We hebben allemaal enorm genoten en op de locatie was alles TOP geregeld. Jordy is echt een hele fijne contactpersoon geweest, die super flexibel was en altijd in ons voordeel meedacht! We hebben ook heel veel complimenten gekregen over de locatie, dus daar zijn we ook heel blij mee!

Die locatie hadden we niet zonder jou gevonden, dus daarvoor en voor alle hulp, moeite, geduld en tijd willen wij je ENORM bedanken!! Heel erg bedankt voor alles! We hebben door jouw hulp een super gala neer kunnen zetten waar iedereen nog lang over terugdenkt.

Dispuut N.I.K.H. - Laura van Dam

Barend heeft ons ontzettend goed geholpen met de voorbereidingen voor het gala van ons dispuut.

De communicatie verliep erg prettig en open en Barend denkt erg goed mee met de wensen en budget, hierdoor kan een zo passend mogelijk gala worden neergezet. We kijken hier dan ook met veel plezier op terug. Ik zou Galalocaties.nl zeker aanraden. Barend, nogmaals bedankt!

A.A.S.R. SKOLL - Anouk Lagerburg

Voor onze studentenvereniging waren we op zoek naar een chique, bijzondere maar toch betaalbare galalocatie. Barend van galalocaties heeft ons prachtige opties aangeboden en ons bovendien goed geholpen een knoop door te hakken. Wij kijken nu, een half jaar later, nog steeds terug op een geweldig sprookjesachtig gala en een goede samenwerking.

Nogmaals bedankt Barend!

U.S. Histos - Anna van der Duim

We hebben een onvergetelijk gala gehad waarbij alles goed en zonder al te grote problemen is verlopen. We willen je namens de Utrechtse Studentenzeilvereniging Histos bedanken voor de goede service!

Zo net voor de Coronacrisis hebben we veel mazzel gehad met dat het door heeft mogen gaan. We hebben genoten, en dat zonder ons te veel druk te hoeven te maken over het verloop van de avond. Op de locatie zelf was alles namelijk goed geregeld en was er veel mogelijk. Zelfs toen we midden in de nacht de hoofdact dreigde te verliezen door het ontbreken van een draadloze microfoon, kwamen de medewerkers van de locatie snel met een oplossing. We voelden ons welkom en werden van begin tot einde goed geholpen!

Je dienstverlening vanuit galalocaties.nl heeft ervoor gezorgd dat we een geschikte locatie hebben kunnen vinden die voldeed aan al onze wensen. Er was veel mogelijk op de locatie en het was fijn dat de medewerkers van de locatie onze wensen en behoeften goed begrepen en mee dachten. Dit zorgde voor een prettige samenwerking en onvergetelijk lustrumgala. Bedankt daarvoor!

Studievereniging Asset Accounting & Finance - Carel van der Linden

Zonder de hulp van Barend van Galalocaties zou het ons niet gelukt zijn om zo een mooie locatie te vinden voor het gala van onze studievereniging. Het mooie aan Galalocaties is dat ze een breed aanbod van locaties hebben die compleet openstaan voor studenten, iets wat veelal een probleem was wanneer wij zelf opzoek gingen. Verder kunnen we beamen dat het contact met Barend prettig was, zeer goed verliep en hij ons met verscheidene zaken heeft bijgestaan.

Wij raden het iedereen dus zeker aan en willen Barend nogmaals hartelijk bedanken voor zijn hulp.

Damesdispuut AISA Aphrodite - Nina

Via Galalocaties zijn wij aan de ultieme locatie gekomen voor ons jaarlijkse gala, een prachtig landgoedhotel op de Veluwe. Fantastisch dat we dankzij jullie een locatie hebben kunnen vinden op zo'n korte termijn met zulke hoge eisen. Het contact met Barend is voorspoedig verlopen en we zijn erg tevreden over de algehele communicatie en het eindresultaat. Zeker een aanrader gezien de ervaring en beschikbaarheid over meerdere locaties. Bedankt!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en wie weet tot in de toekomst!!

Dispuut o.v. Phoinix - Merel Landeweerd

Dankzij de professionele hulp en het ruime aanbod van Galalocaties.nl hebben we in april 2013 een geweldig gala kunnen neerzetten voor ons dispuut. Via Galalocaties.nl zijn we op een prachtig kasteeltje gekomen wat perfect was voor ons gala. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen met de voorbereidingen ervan, en dacht ook aan de dingen die wij over het hoofd zagen. Barend, heel erg bedankt voor je hulp!

Damesdispuut Koshare - Hanna

In maart 2013 hebben wij een fantastisch gala gehad, waar we nu bijna een maand later nog van nagenieten. We hebben het 5e lustrum van ons dispuut Koshare op een unieke en onvergetelijke manier gevierd in een klooster in de buurt van Eindhoven. Niet een plek die in je opkomt als je vanuit Groningen een gala gaat organiseren, maar dankzij Galalocaties.nl hebben we deze fantastische locatie gevonden. Barend, nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Je hebt ons met alles geholpen, geen vraag was je te gek en dankzij jou hebben we een onvergetelijk weekend gehad. Bedankt!

Damesdispuut o.v. M.E.D.E.A - Nicole Verschaeren

Afgelopen juni 2012 heeft Barend Visser ons dispuut geholpen met het neerzetten van een fantastisch gala. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld, nog voordat problemen zich aandeden werden ze eigenlijk al opgelost. Hij heeft ontzettend veel begrip voor hoe een dispuut een gala geregeld wil hebben en denkt ook goed mee, ook met betrekking tot een beperkt budget. Ik kan iedereen aanraden contact op te nemen met Galalocaties.nl, ze hebben goede contacten bij veel locaties en begrijpen waar een dispuutsgala om draait. Barend, ontzettend bedankt voor al je hulp!

Studentenvereniging WSV Ceres - Anneloes

Door de professie en ervaring van Galalocaties.nl zijn wij sneller tot het vinden van
een passende locatie gekomen. Het was een fijne samenwerking en we hen hier erg dankbaar voor.

Studentenvereniging L.V.V.S. Augustinus - Lotte Westra

Voor het lustrum van onze studentenvereniging wilden wij een uniek lustrumgala organiseren. Hiervoor waren we op zoek naar een sprookjesachtige locatie in het buitenland. Omdat het erg lastig is om vanuit het niets in contact te komen met geschikte locaties, hebben wij Galalocaties.nl gevraagd ons hierbij te helpen. Door de connecties en ervaring hebben zij voor ons de perfecte locatie gevonden en ons tot op de laatste onderhandelingen geholpen. Galalocaties.nl is een aanrader wat betreft het vinden van een geschikte locatie voor je gala!

Dispuut Lalyta

Via mond-op mondreclame zijn we terechtgekomen bij Galalocaties.nl. Barend Visser heeft ons aan de perfecte galalocatie geholpen. Het is ontzettend fijn dat er al connecties gelegd zijn en Barend heeft de kennis over alle mogelijkheden op heel veel locaties. Zodoende hebben we de perfecte locatie gevonden die aan onze eisen voldeed! De samenwerking was heel prettig en we konden ontzettend goed overleggen over onze wensen. De communicatie is open en laagdrempelig. Als je op zoek bent naar een galalocatie dan is Galalocaties.nl dé site om je hierbij optimaal te helpen!

US Histos - Mirjam

Wij hebben ontzettend genoten!

Alles is erg soepel verlopen en het gala was een groot succes.

Ontzettend bedankt voor jouw hulp, dankzij jou hebben we gebruik kunnen maken van deze top locatie!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Neem contact met ons op

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Ik ben ook geïnteresseerd in:
Gebruik 10 cijfers en geen streepje