Inloggen

Priorij Corsendonk Studentengala

Gala bij Priorij Corsendonk organiseren?

Organiseer jij dit jaar een gala bij Priorij Corsendonk? Dé studentengala locatie van België boek je voordelig bij Galalocaties.nl

Ontvang binnen 24 uur beschikbaarheid!
Priorij Corsendonk Studenten Gala

Organiseer jij dit jaar het gala bij Priorij Corsendonk?

Doordat Priorij Corsendonk op een groot landgoed met een klooster en bijhorende gebouwen is gelegen, straalt het een zekere sprookjesachtige sfeer uit. Hierdoor is Priorij Corsendonk zeer goed geschikt voor het organiseren van studentengala's.
Priorij Corsendonk Studenten Gala

Priorij Corsendonk = dé nummer 1 studenten locatie van België!

Priorij Corsendonk verzorgt uw gala van A tot Z. U wordt aan onze receptie welkom geheten waar u uw kamersleutel in ontvangst neemt. Vervolgens is het tijd voor het welkomst aperitief in één van onze sfeervolle feestzalen. Een uurtje later staat de tafel klaar voor een uitgebreid diner, waar u kan genieten van heerlijke gerechten bereidt door onze chef-kok. Tenslotte kunt u feestvieren tijdens het dansfeest tot in de vroege uurtjes. Als de gasten zijn uitgefeest hoeft men niet meer in de auto te stappen, daar er voor elke gast een hotelkamer wordt voorzien.

Wat zit er in het arrangement?

Bij Priorij Corsendonk is alles geregeld wat je nodig hebt voor je gala.
  • Rustig inchecken
  • Receptie - deze zal rond 18:00 beginnen
  • Diner - deze zal rond 19:30 beginnen.
  • Compleet verzorgd drank arrangement inclusief sterke dranken
  • Overnachten op locatie voor groepen tot 124 personen
  • Sprookjesachtige omgeving!
Priorij Corsendonk Studenten Gala

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

Afgelopen juni 2012 heeft Barend Visser ons dispuut geholpen met het neerzetten van een fantastisch gala. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld, nog voordat problemen zich aandeden werden ze eigenlijk al opgelost. Hij heeft ontzettend veel begrip voor hoe een dispuut een gala geregeld wil hebben en denkt ook goed mee, ook met betrekking tot een beperkt budget. Ik kan iedereen aanraden contact op te nemen met Galalocaties.nl, ze hebben goede contacten bij veel locaties en begrijpen waar een dispuutsgala om draait. Barend, ontzettend bedankt voor al je hulp!

Damesdispuut o.v. M.E.D.E.ANicole Verschaeren

Via Galalocaties zijn wij aan de ultieme locatie gekomen voor ons jaarlijkse gala, een prachtig landgoedhotel op de Veluwe. Fantastisch dat we dankzij jullie een locatie hebben kunnen vinden op zo'n korte termijn met zulke hoge eisen. Het contact met Barend is voorspoedig verlopen en we zijn erg tevreden over de algehele communicatie en het eindresultaat. Zeker een aanrader gezien de ervaring en beschikbaarheid over meerdere locaties. Bedankt!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en wie weet tot in de toekomst!!

Damesdispuut AISA AphroditeNina

Alles is naar wens verlopen! De locatie was erg flexibel en reageerde altijd snel.

Ook willen we jou bedanken voor de goede service, waardoor het organiseren van een gala heel makkelijk werd. Voor volgend jaar neem ik aan dat we weer gebruik willen maken van galalocaties.nl.

Dispuut ForvmRien Schep

Via mond-op mondreclame zijn we terechtgekomen bij Galalocaties.nl. Barend Visser heeft ons aan de perfecte galalocatie geholpen. Het is ontzettend fijn dat er al connecties gelegd zijn en Barend heeft de kennis over alle mogelijkheden op heel veel locaties. Zodoende hebben we de perfecte locatie gevonden die aan onze eisen voldeed! De samenwerking was heel prettig en we konden ontzettend goed overleggen over onze wensen. De communicatie is open en laagdrempelig. Als je op zoek bent naar een galalocatie dan is Galalocaties.nl dé site om je hierbij optimaal te helpen!

Dispuut Lalyta

Voor onze studentenvereniging waren we op zoek naar een chique, bijzondere maar toch betaalbare galalocatie. Barend van galalocaties heeft ons prachtige opties aangeboden en ons bovendien goed geholpen een knoop door te hakken. Wij kijken nu, een half jaar later, nog steeds terug op een geweldig sprookjesachtig gala en een goede samenwerking.

Nogmaals bedankt Barend!

A.A.S.R. SKOLLAnouk Lagerburg

We hebben een onvergetelijk gala gehad waarbij alles goed en zonder al te grote problemen is verlopen. We willen je namens de Utrechtse Studentenzeilvereniging Histos bedanken voor de goede service!

Zo net voor de Coronacrisis hebben we veel mazzel gehad met dat het door heeft mogen gaan. We hebben genoten, en dat zonder ons te veel druk te hoeven te maken over het verloop van de avond. Op de locatie zelf was alles namelijk goed geregeld en was er veel mogelijk. Zelfs toen we midden in de nacht de hoofdact dreigde te verliezen door het ontbreken van een draadloze microfoon, kwamen de medewerkers van de locatie snel met een oplossing. We voelden ons welkom en werden van begin tot einde goed geholpen!

Je dienstverlening vanuit galalocaties.nl heeft ervoor gezorgd dat we een geschikte locatie hebben kunnen vinden die voldeed aan al onze wensen. Er was veel mogelijk op de locatie en het was fijn dat de medewerkers van de locatie onze wensen en behoeften goed begrepen en mee dachten. Dit zorgde voor een prettige samenwerking en onvergetelijk lustrumgala. Bedankt daarvoor!

U.S. HistosAnna van der Duim

Ontvang binnen 24 uur beschikbaarheid van Priorij Corsendonk!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Ik ben ook geïnteresseerd in:
Gebruik 10 cijfers en geen streepje