Inloggen

Op zoek naar iets extra's tijdens je gala?

Partners

Maak kennis met de partners die jouw (lustrum)gala onvergetelijk maken. Van swingende DJ's tot ervaren fotografen en spectaculaire vuuracts tot levendige bands; ontdek de professionals waarmee wij trots samenwerken.

Neem Contact Op

DJ Show

Een DJ Boeken? Dat doe je bij Bonnema! Al jarenlang zorgen onze heren met verstand van zaken voor volle vloeren in heel Nederland! Onze DJ’s creëren fantastische sferen op bruiloften, personeelsfeesten, studentenfeesten en vele andere gelegenheden. In combinatie met onze unieke en betaalbare DJ Shows staat Bonnema overal z’n mannetje. Haal echte pure entertainment in huis en verzeker jezelf van een fantastisch feest met een volle vloer. Onze heren regelen ’t zeker…
Nieuwsgierig?

Fotograaf

Ben je op zoek naar een perfecte fotograaf met goede kwaliteit voor jullie (lustrum) gala. Neem dan contact op met Richard Hulshof Fotografie. Richard Hulshof heeft een brede ervaring binnen studentenverenigingen en disputen en is al jaren een wel gewaardeerde fotograaf in de studentenwereld.
Meer Info!

Vuurgilde

Het vuurgilde heeft een passie voor vuur. Wil jij tijdens het ontvangst of bij het feest een unieke act. Neem dan contact op met de jongens van het Vuurgilde. Zij verzorgen voor een aantrekkelijk budget een gave act tijdens het gala.
Warm geworden?

Band

Je bent op zoek naar FEEST? Boozzz is een energieke pop-rock coverband uit Leiden die dat woord ademt. Met meer dan honderd optredens voor duizenden feestgangers hebben deze vijf vrienden een gewaardeerde live-reputatie opgebouwd. Kroegen, studentengala’s, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten en festivals in binnen- en buitenland zijn omgesmeed tot kolkende feestmassa’s. Avonden die je als feestganger bijblijven en wilt herbeleven! We spelen voor jullie en ons plezier, en maken er dus altijd een onvergetelijke avond van! Ons repertoire?
  • De jaren '50 tot en met de hits van vandaag
  • The Beatles, Queen, The Police en The Rolling stones
  • En ook: Britney Spears, Doe Maar, Bløf of Black Eyed Peas
Lees Meer

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

Ik ben zeer tevreden over het Gala van vorige week en ook erg blij dat deze nog doorgang heeft kunnen vinden. Was een klein beetje verwarring over verschillende afspraken, maar uiteindelijk is dit helemaal goed gekomen.

Wij hebben met de L.V.V.S. Augustinus 7 maart 2020 ons Gala gehouden. We zijn erg blij met de boeking via Galalocaties.nl, die voor ons een sfeervolle en passende locatie hebben uitgezocht en kunnen dan ook iedereen aanraden om bij Galalocaties.nl op zoek te gaan naar een locatie voor een aankomend Gala. Het contact verliep erg soepel en zullen volgend jaar zeker weer samenwerken.

L.V.V.S. AugustinusPatrick Koldenhof

Voor onze studentenvereniging waren we op zoek naar een chique, bijzondere maar toch betaalbare galalocatie. Barend van galalocaties heeft ons prachtige opties aangeboden en ons bovendien goed geholpen een knoop door te hakken. Wij kijken nu, een half jaar later, nog steeds terug op een geweldig sprookjesachtig gala en een goede samenwerking.

Nogmaals bedankt Barend!

A.A.S.R. SKOLLAnouk Lagerburg

Ontzettend fijn kunnen samenwerken met Barend Visser van Galaloaties. Barend denkt erg mee en komt met initiatieven, daarnaast is hij altijd bereikbaar. Voor ons Lustrum gala waren op korte termijn op zoek naar een mooie locatie in het buitenland en met behulp van Barend konden we een legendarisch gala neerzetten!

SKÖL Lustrum GalaEva

Via mond-op mondreclame zijn we terechtgekomen bij Galalocaties.nl. Barend Visser heeft ons aan de perfecte galalocatie geholpen. Het is ontzettend fijn dat er al connecties gelegd zijn en Barend heeft de kennis over alle mogelijkheden op heel veel locaties. Zodoende hebben we de perfecte locatie gevonden die aan onze eisen voldeed! De samenwerking was heel prettig en we konden ontzettend goed overleggen over onze wensen. De communicatie is open en laagdrempelig. Als je op zoek bent naar een galalocatie dan is Galalocaties.nl dé site om je hierbij optimaal te helpen!

Dispuut Lalyta

Heel raar dat de avond waar je zoveel tijd en moeite in stopt zo snel voorbij vliegt.Het was een fantastisch gala. We hebben allemaal enorm genoten en op de locatie was alles TOP geregeld. Jordy is echt een hele fijne contactpersoon geweest, die super flexibel was en altijd in ons voordeel meedacht! We hebben ook heel veel complimenten gekregen over de locatie, dus daar zijn we ook heel blij mee!

Die locatie hadden we niet zonder jou gevonden, dus daarvoor en voor alle hulp, moeite, geduld en tijd willen wij je ENORM bedanken!! Heel erg bedankt voor alles! We hebben door jouw hulp een super gala neer kunnen zetten waar iedereen nog lang over terugdenkt.

La Donna é MobileLidy van den Heuvel

Barend heeft ons ontzettend goed geholpen met de voorbereidingen voor het gala van ons dispuut.

De communicatie verliep erg prettig en open en Barend denkt erg goed mee met de wensen en budget, hierdoor kan een zo passend mogelijk gala worden neergezet. We kijken hier dan ook met veel plezier op terug. Ik zou Galalocaties.nl zeker aanraden. Barend, nogmaals bedankt!

Dispuut N.I.K.H.Laura van Dam

Neem contact met ons op

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Ik ben ook geïnteresseerd in:
Gebruik 10 cijfers en geen streepje