Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Partners

Band

Je bent op zoek naar FEEST? Boozzz is een energieke pop-rock coverband uit Leiden die dat woord ademt. Met meer dan honderd optredens voor duizenden feestgangers hebben deze vijf vrienden een gewaardeerde live-reputatie opgebouwd.

Kroegen, studentengala’s, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten en festivals in binnen- en buitenland zijn omgesmeed tot kolkende feestmassa’s. Avonden die je als feestganger bijblijven en wilt herbeleven!

Ons repertoire bestaat uit de beste pop-rockcovers vanaf de jaren ’50 tot en met de hits van vandaag. The Beatles, Queen, The Police en The Rolling Stones gaan net zo makkelijk als Britney Spears, Doe Maar, Bløf of Black Eyed Peas. Hadden we al gezegd dat we spelen voor jullie en ons plezier en er dus altijd een onvergetelijke avond van maken?!

Fotograaf

Ben je op zoek naar een perfecte fotograaf met goede kwaliteit voor jullie (lustrum) gala. Neem dan contact op met Richard Hulshof Fotografie. Richard Hulshof heeft een brede ervaring binnen studentenverenigingen en disputen en is al jaren een wel gewaardeerde fotograaf in de studentenwereld.

Studio Richard Hulshof

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl? Voor vragen of opmerkingen kun je ons vrijblijvend bellen op 06 – 39 85 20 32 of ga naar contact.

Ga naar contact

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!