Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Partners

DJ Show

Een DJ Boeken? Dat doe je bij Bonnema! Al jarenlang zorgen heren met verstand van zaken voor volle vloeren in heel Nederland! Onze DJ’s creëren fantastische sferen op bruiloften, personeelsfeesten, studentenfeesten en vele andere gelegenheden. In combinatie met onze unieke en betaalbare DJ Shows staat Bonnema overal z’n mannetje. Haal echte pure entertainment in huis en verzeker jezelf van een fantastisch feest met een volle vloer. Onze heren regelen ’t zeker…  http://www.bonnemaequipment.nl

Fotograaf

Ben je op zoek naar een perfecte fotograaf met goede kwaliteit voor jullie (lustrum) gala. Neem dan contact op met Richard Hulshof Fotografie. Richard Hulshof heeft een brede ervaring binnen studentenverenigingen en disputen en is al jaren een wel gewaardeerde fotograaf in de studentenwereld. https://www.fotorh.nl/

Vuurgilde

Het vuurgilde heeft een passie voor vuur. Wil jij tijdens het ontvangst of bij het feest een unieke act. Neem dan contact op met de jongens van het Vuurgilde. Zij verzorgen voor een aantrekkelijk budget een gave act tijdens het gala. www.vuurgilde.nl

Band

Je bent op zoek naar FEEST? Boozzz is een energieke pop-rock coverband uit Leiden die dat woord ademt. Met meer dan honderd optredens voor duizenden feestgangers hebben deze vijf vrienden een gewaardeerde live-reputatie opgebouwd.

Kroegen, studentengala’s, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten en festivals in binnen- en buitenland zijn omgesmeed tot kolkende feestmassa’s. Avonden die je als feestganger bijblijven en wilt herbeleven!

Ons repertoire bestaat uit de beste pop-rockcovers vanaf de jaren ’50 tot en met de hits van vandaag. The Beatles, Queen, The Police en The Rolling Stones gaan net zo makkelijk als Britney Spears, Doe Maar, Bløf of Black Eyed Peas. Hadden we al gezegd dat we spelen voor jullie en ons plezier en er dus altijd een onvergetelijke avond van maken? Kroegen, studentengala’s, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten en festivals in binnen- en buitenland zijn omgesmeed tot kolkende feestmassa’s. Avonden die je als feestganger bijblijven en wilt herbeleven!

Ons repertoire bestaat uit de beste pop-rockcovers vanaf de jaren ’50 tot en met de hits van vandaag. The Beatles, Queen, The Police en The Rolling Stones gaan net zo makkelijk als Britney Spears, Doe Maar, Bløf of Black Eyed Peas. Hadden we al gezegd dat we spelen voor jullie en ons plezier en er dus altijd een onvergetelijke avond van maken?!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl? Voor vragen of opmerkingen kun je ons vrijblijvend bellen op 06 – 39 85 20 32 of ga naar contact.

Ga naar contact

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!