Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

[customer-area-account /]

Binnen dit platform vindt je alle gegevens over jullie Gala!

Galalocaties.nl streeft ernaar om alle informatie die over het gala gaat en bijhorende documenten via dit platform met je te delen.

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over jullie gala!

Vragen over jouw gala?

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

UW PERSOONLIJKE WERKBLAD

VIND HIER DE UW PERSOONLIJKE INFORMATIE OVER het GEPLANDE GALA.

Veel gestelde vragen


VIND HIER ANTWOORD OP AL UW VRAGEN.

Het kost je Niets. Galalocaties.nl krijgt een vergoeding van locaties. Maar prijzen en offertes worden 1 op 1 doorgestuurd.
Dus geen knip en plak werk en al zeker geen verhoogde prijzen die aan jullie worden doorbelast.

Dat is afhankelijk van meerdere factoren. In principe zorgen wij ervoor dat je binnen 5 werkdagen een mooi overzicht hebt met potentiële locaties. Hoe lang het daarna nog duurt, hangt af van de snelheid van jullie overleg.

Nee zeker niet. Indien wij niet de juiste locatie voor je hebben dan zitten daar verder geen consequenties aan.
Alleen locaties die door onze zijn aangeboden zullen via onze bemiddeling verlopen totdat er een definitieve keuze is gemaakt.
Ook hierin zijn diverse wegen te bewandelen. Maak zaken vooral bespreekbaar.

Dat is uiteraard helemaal goed. In principe zijn de afspraken die gemaakt zijn met locaties helder en vast. En zal een onderhandeling verlopen via Galalocaties.nl.
Mochten jullie als commissie hierin andere wensen hebben geef dat dan vooral aan. Dit is allemaal mogelijk.

Wij hebben een breed netwerk aan toeleveranciers. We brengen je graag in contact met hen. Jullie zitten vaak niet voor niets in de commissie dus wij willen ons niet op jullie stoel plaatsen.

Vandaar dat we ons voornamelijk richten op de locatie en het hotel. Aangezien dit vaak de eerste, belangrijkste en soms lastigste stappen zijn. Mochten jullie een wens hebben dat we ook de andere punten verder uitwerken en organiseren is dat uiteraard altijd mogelijk.

Galalocaties.nl heeft bij alle partners in de buurt ook centrale afspraken met een of meerdere hotels gemaakt.
Zodra jullie je voorkeur hebben doorgegeven zullen we het hotel checken en deze ook aanbieden.

De prijs op internet is goedkoper dan welke wordt aangeboden door Galalocaties.nl.
Dit kan soms kloppen. De prijzen die je bijvoorbeeld ziet op booking.com of andere websites zijn over het algemeen actie tarieven. Hiervan zijn vaak maar 1 of enkele kamers beschikbaar.

In het geval van een gala gaat het altijd om een groepsboeking ( 9 kamers of meer ). Hotels hanteren een yield systeem waarmee ze de prijs bepalen voor een weekend. Hierdoor kunnen groepsboekingen soms duurder zijn dan individuele boekingen. Hotels kunnen vaak de andere gasten die komen dineren niet meer aannemen en dit kost hen geld. Dat berekenen ze vaak door in groepsprijzen.

Locaties vragen zeker in deze tijden vaak een aanbetaling. Galalocaties.nl maakt zich sterk voor zo gunstige mogelijke voorwaarden. Ook in verband met verzetten van een gala door bijvoorbeeld de corona situatie.

Echter is een aanbetaling vaak wel noodzakelijk en zal die ook niet worden terugbetaald indien een gala niet door gaat. Vaak kan je wel kosteloos verzetten. Dat is in ieder geval ons streven. Vooraf bij het aangaan van de overeenkomst op een locatie krijg je de betreffende voorwaarden van de locatie uiteraard toegestuurd.

[customer-area-private-files /]

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!