Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Lustrumgala locatie

Lustrumgala organiseren? Galalocaties.nl beschikt over een groot netwerk van verschillende soorten locaties. Daarbij hebben wij voor elk lustrum een  passend aanbod. Het is immers niet elk jaar dat je studentenvereniging 5 jaar of een veelvoud daarvan bestaat! Dat wil je groots vieren. Samen met Galalocaties.nl maak je er een onvergetelijk lustrumfeest van!

Bemiddeling voor je lustrumgala locatie

Lustrumgala locatie de Voorst

Galalocaties.nl is dé specialist als het aankomt op bemiddeling voor lustrum galalocaties. Dat betekent naast gratis bemiddeling door Galalocaties.nl, een ruime keuze uit verschillende locaties die voordelig geprijsd zijn. Hoe dat mogelijk is? Wij werken op commissiebasis. De prijs van de locatie wordt dus niet hoger wanneer je kiest voor Galalocaties.nl. Sterker nog, je profiteert van speciale kortingen bij onze locaties vanwege inkoopvoordeel. Dat maakt ons uniek in Nederland!

Selectie locaties gala

In het netwerk van Galalocaties.nl zitten ruim 80 locaties. Om een selectie van geschikte locaties voor jullie lustrum gala te kunnen maken, bespreken we jullie wensen vooraf in een oriënterend gesprek. Zo brengen we duidelijk in kaart wat voor soort locatie jullie zoeken. Dit doen we door het beantwoorden van een aantal vragen. Zodra we bijvoorbeeld weten hoeveel personen zijn uitgenodigd voor het lustrumgala, welke uitstraling het gala moet krijgen en wat jullie budget is, kunnen wij het aantal locaties terugbrengen naar acht á negen. Deze locaties ontvang je binnen vijf dagen. Hieruit kiezen jullie een top drie. Wij vragen vervolgens een offerte op bij deze laatste drie locaties die we jullie vervolgens doen toekomen. Rest er alleen nog de uiteindelijke keuze voor jullie favoriete locatie!

Verantwoordelijkheid organisatie lustrumgala

Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, kun je bij Galalocaties.nl niet alleen terecht voor locaties. Ook een top-DJ of een geweldige band, het vervoer van en naar het gala of het vastleggen van de avond door een professionele fotograaf kun je bij ons boeken. De verantwoordelijkheid voor de gehele organisatie van het lustrum gala blijf wel bij jullie als vereniging. Galalocaties.nl is geen evenementenbureau.

Overige diensten

Naast het verzorgen van de locatie komt er uiteraard nog veel meer kijken bij een uniek lustrum. Denk aan een DJ of Fotograaf of wat dacht je van een vuurspuwer bij aankomst. Galalocaties.nl brengt je graag in contact met onze partners.

Eenvoudig contact

Start hier met de organisatie van je Lustrumgala! Galalocaties.nl is eenvoudig te bereiken e-mail of telefoon. Zit je net in college en ben je enthousiast? Stuur dan even een appje naar 085-2006124. Net zo makkelijk

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!