Inloggen

Gala bij Klooster Graefenthal organiseren?

Wanneer u enkel genoegen neemt met het beste van het beste voor uw gala, dan blijft er maar één locatie over Klooster Graefenthal. Midden in het prachtige Reichswald, net over de grens bij Nijmegen, ligt het idyllische Klooster Graefenthal dat in al die eeuwen haar charme niet verloren heeft.

Ontvang binnen 24 uur beschikbaarheid!
Klooster Graefenthal Gala Studenten Buitenland

Organiseer jij dit jaar het gala bij Klooster Graefenthal?

Waar het ooit begon met de hoogst adellijke Cisterciënzer nonnen gevolgd door de uitvalsbasis van de machtige Graaf Otto II van Gelre, is het tegenwoordig dé locatie voor een chique galafeest. Op deze adembenemende locatie is geen eis te hoog en geen vraag te veel voor het personeel van Klooster Graefenthal. Zij doen alles om van uw feest een spectaculaire en onvergetelijke avond te maken.
Gala Studenten Graefenthal

Klooster Graefenthal = studenten locatie van Duitsland

Wil jij een Gala organiseren in het buitenland, dan is een van de beste keuzes Klooster Graefenthal. De ligging net over de grens maakt het een ideale uitvalsbasis. Dit gecombineerd met de unieke en klassieke uitstraling maakt dit klooster een van de meeste toonaangevende studenten gala locaties.

Wat zit er in het arrangement?

Bij Klooster Graefenthal organiseer je een klein intiem gala of groot studenten festival. Voor elke groep hebben ze diverse ruimtes tot haar beschikking.
  • Arrangementen vanaf 91 euro per persoon!
  • Ontvangst met bubbels
  • Compleet en luxe 3 gangen diner
  • Volledig drank drank arrangement inclusief sterke dranken
  • Late Night Snack bij vertrek
  • Hotel afspraken en busvervoer kan worden geregeld.
Gala Studenten Klooster Graefenthal

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

Afgelopen juni 2012 heeft Barend Visser ons dispuut geholpen met het neerzetten van een fantastisch gala. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld, nog voordat problemen zich aandeden werden ze eigenlijk al opgelost. Hij heeft ontzettend veel begrip voor hoe een dispuut een gala geregeld wil hebben en denkt ook goed mee, ook met betrekking tot een beperkt budget. Ik kan iedereen aanraden contact op te nemen met Galalocaties.nl, ze hebben goede contacten bij veel locaties en begrijpen waar een dispuutsgala om draait. Barend, ontzettend bedankt voor al je hulp!

Damesdispuut o.v. M.E.D.E.ANicole Verschaeren

Via Galalocaties zijn wij aan de ultieme locatie gekomen voor ons jaarlijkse gala, een prachtig landgoedhotel op de Veluwe. Fantastisch dat we dankzij jullie een locatie hebben kunnen vinden op zo'n korte termijn met zulke hoge eisen. Het contact met Barend is voorspoedig verlopen en we zijn erg tevreden over de algehele communicatie en het eindresultaat. Zeker een aanrader gezien de ervaring en beschikbaarheid over meerdere locaties. Bedankt!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en wie weet tot in de toekomst!!

Damesdispuut AISA AphroditeNina

Alles is naar wens verlopen! De locatie was erg flexibel en reageerde altijd snel.

Ook willen we jou bedanken voor de goede service, waardoor het organiseren van een gala heel makkelijk werd. Voor volgend jaar neem ik aan dat we weer gebruik willen maken van galalocaties.nl.

Dispuut ForvmRien Schep

Via mond-op mondreclame zijn we terechtgekomen bij Galalocaties.nl. Barend Visser heeft ons aan de perfecte galalocatie geholpen. Het is ontzettend fijn dat er al connecties gelegd zijn en Barend heeft de kennis over alle mogelijkheden op heel veel locaties. Zodoende hebben we de perfecte locatie gevonden die aan onze eisen voldeed! De samenwerking was heel prettig en we konden ontzettend goed overleggen over onze wensen. De communicatie is open en laagdrempelig. Als je op zoek bent naar een galalocatie dan is Galalocaties.nl dé site om je hierbij optimaal te helpen!

Dispuut Lalyta

Voor onze studentenvereniging waren we op zoek naar een chique, bijzondere maar toch betaalbare galalocatie. Barend van galalocaties heeft ons prachtige opties aangeboden en ons bovendien goed geholpen een knoop door te hakken. Wij kijken nu, een half jaar later, nog steeds terug op een geweldig sprookjesachtig gala en een goede samenwerking.

Nogmaals bedankt Barend!

A.A.S.R. SKOLLAnouk Lagerburg

We hebben een onvergetelijk gala gehad waarbij alles goed en zonder al te grote problemen is verlopen. We willen je namens de Utrechtse Studentenzeilvereniging Histos bedanken voor de goede service!

Zo net voor de Coronacrisis hebben we veel mazzel gehad met dat het door heeft mogen gaan. We hebben genoten, en dat zonder ons te veel druk te hoeven te maken over het verloop van de avond. Op de locatie zelf was alles namelijk goed geregeld en was er veel mogelijk. Zelfs toen we midden in de nacht de hoofdact dreigde te verliezen door het ontbreken van een draadloze microfoon, kwamen de medewerkers van de locatie snel met een oplossing. We voelden ons welkom en werden van begin tot einde goed geholpen!

Je dienstverlening vanuit galalocaties.nl heeft ervoor gezorgd dat we een geschikte locatie hebben kunnen vinden die voldeed aan al onze wensen. Er was veel mogelijk op de locatie en het was fijn dat de medewerkers van de locatie onze wensen en behoeften goed begrepen en mee dachten. Dit zorgde voor een prettige samenwerking en onvergetelijk lustrumgala. Bedankt daarvoor!

U.S. HistosAnna van der Duim

Ontvang binnen 24 uur beschikbaarheid van Klooster Graefenthal!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Ik ben ook geïnteresseerd in:
Gebruik 10 cijfers en geen streepje