Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Introductieweek organiseren? Ook hiervoor kan je bij Galalocaties.nl terecht!

Een introductieweek organiseren?

De introductieweek is de start van het nieuwe jaar en hierin kan je je als vereniging of dispuut onderscheiden van de rest. Galaloaties.nl is niet alleen bekend met locaties voor een gala maar ook voor de introductieweek hebben we een groot aanbod aan mogelijkheden. Vraag hier nu direct je informatie aan voor een knallende opening van jullie studiejaar.

Vraag offerte aan

Knallende introductieweek

Galalocaties.nl heeft toch alleen locaties voor een Gala?

Deze vraag kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Maar realiseer je dat een locatie voor een gala ook een prachtige plek kan zijn voor een introductie periode. Of je nou met een kleine of grote groep bent. Wij hebben het aanbod voor je. Dichtbij je studenten stad of juist ver weg met overnachting. Keer op keer weten we vraag en aanbod met elkaar te matchen. Met andere woorden of het nu om een studentenfeest, gala, lustrum gala, borrel, heren of dames diner of in dit geval een introductieweek gaat. Bij Galalocaties.nl zijn we van alle markten thuis en kennen we onze studenten als geen ander. Velen zijn je al voor gegaan. Kijk gerust eens bij de referenties!

Start hier met je introductieweek!

Zoek jij ook weer die unieke plek. Galalocaties.nl gaat kosteloos aan de slag met jullie aanvraag. Binnen 24 uur nemen we contact met je op om je wensen door te spreken. Van daaruit gaan we zorgen voor een passend aanbod gericht op je wensen. Binnen enkele dagen heb je een aanbod en kan je verdere stappen ondernemen met je commissie.

Alle aanvragen bij Galalocaties.nl zijn kosteloos en vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Bij doorgang van een boeking ontvangen we een vergoeding van de locatie. Maar prijzen en offertes die we ontvangen krijg je altijd 1 op 1 doorgestuurd. Geen knip en plak werk en altijd transparant. Geen verborgen kosten dus.

Start nu met je zoektocht en contact Galalocaties.nl!

Ga naar contact

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!