Een onvergetelijke locatie voor jouw heren diner!

Heren diners

Ben jij betrokken bij de organisatie van een heren diner voor jouw studentenvereniging, dispuut, lustrum, huis of sociëteit en ben je op zoek naar een geschikte locatie? Galalocaties helpt jou om een onvergetelijk diner te organiseren. Nieuwsgierig naar hoe wij jou helpen? Lees dan verder.

Neem Contact Op

A perfect match voor jouw heren diner

Velen zijn je al voorgegaan om samen met Galalocaties de perfecte locatie te vinden voor een diner, gala of feest. Wij hebben een ruim aanbod aan locaties, waardoor wij zeker weten dat wij ook voor jou een match kunnen vinden! Wij kunnen helpen met dingen als:
  • Een DJ
  • Een hotel dicht bij je locatie
  • Groepsvervoer van en naar de locatie

Wat zijn je wensen?

We analyseren jouw wensen om dichterbij jouw ideale locatie voor je heren diner te komen. Daarom stellen we de volgende vragen:
  • Wat kun je spenderen aan de locatie van jouw heren diner?
  • Hoeveel personen nemen deel aan het diner?
  • Heb je ook (groeps)vervoer nodig naar de locatie?
  • Wil je dat er foto’s worden gemaakt?
  • Welke ambiance wens je voor het diner te creëren?
Aan de hand hiervan hebben we een goed beeld van welke locatie nodig is voor een onvergetelijke avond. Wij denken met je mee!
Neem Contact Op

De juiste setting voor jouw heren diner

Naast dat we jou helpen om de juiste locatie te vinden, kun je ook je wensen doorgeven voor de gewenste setting voor jouw diner. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe de tafels zijn ingedeeld. Wil je graag één lange tafel in het midden van een ruimte? Of wil je liever losse tafels verspreid door de ruimte? En ook voor het opdienen van het diner geldt dit. Wil je een lopend buffet? Of wens je dat het eten geserveerd wordt op tafel met wijn? Alles is bespreekbaar.

De kans is natuurlijk groot dat jij een diner organiseert voor een gelegenheid en/of met een bepaald thema. Ook hier kunnen wij rekening mee houden. Voor jou is het handig en belangrijk om te weten, dat rond de feestdagen locaties al snel volgeboekt raken. Daarom is het van belang om ons tijdig in te schakelen voor het vinden van jouw locatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Referenties

Welke heren zijn je voorgegaan?

Het gala is erg goed verlopen! Iedereen was erg positief over zowel de locatie als het hotel.

Door galalocaties.nl zijn wij vanaf het begin erg geholpen in het vinden van een gala locatie. Hierdoor hebben wij snel een mooie locatie kunnen vinden om ons gala te vieren. Ook het hotel was erg goed. Mede door de hulp van galalocaties.nl was ons gala een groot succes!

Dispuut HERANick Slokker

Alles is naar wens verlopen! De locatie was erg flexibel en reageerde altijd snel.

Ook willen we jou bedanken voor de goede service, waardoor het organiseren van een gala heel makkelijk werd. Voor volgend jaar neem ik aan dat we weer gebruik willen maken van galalocaties.nl.

Dispuut ForvmRien Schep

Neem contact met ons op

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Ik ben ook geïnteresseerd in: