Zit jij bij het Amsterdams studenten corps of organiseer jij voor je studentenvereniging, gala, dispuut, lustrum, huis, sociëteit, een evenement of activiteit? Bij Galalocaties zijn we gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen studentenverenigingen en externe locaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Op zoek naar mooie locaties voor jouw feest, studentenvereniging of gala in Rotterdam?

Zit jij bij een studentenvereniging en organiseer jij een evenement, feest of gala in Rotterdam? Dan ben jij aan het juiste adres. Galalocaties is namelijk gespecialiseerd in het vinden van de perfecte locatie voor studentenverenigingen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees snel verder. 

Een gala in Rotterdam: van A tot Z geregeld

Wij willen iedereen ontzorgen als het gaat om een locatie, maar ook tijdens het feest van jouw gala in Rotterdam wil je dat iedereen geniet. De muziek mag daarom zeker niet ontbreken! Onze specialisten kunnen je helpen met het vinden van een goede DJ en ook kan de fotograaf alles vastleggen, zodat dit een onvergetelijke avond wordt. Daarnaast kan ook vuurwerk, vervoer en een diner geregeld worden. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, zodat jij kan genieten van een mooi feest. 

Een perfect gala in Rotterdam met Galalocaties

Niets is mooier dan een prachtig gala in Rotterdam met je eigen studentenvereniging. Dat weten zij als geen ander! Met onze passie voor studentenverenigingen, sociëteiten, disputen en natuurlijk feesten, willen wij iedereen die op zoek is naar een mooie locatie voor het perfecte gala in Rotterdam graag helpen. Bij ons profiteer je van een groot netwerk en hierdoor ook een ruimte keuze aan mooie locaties. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat komt er kijken bij een gala in Rotterdam?

Wil jij een gala in Rotterdam organiseren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dat snappen wij helemaal. Allereerst is het belangrijk dat je in kaart brengt wat je precies wil: hierbij staan de volgende zaken centraal:

  • Uit hoeveel personen bestaat de groep?
  • Wat is het doel van het gala in Rotterdam?
  • Wat is het budget voor het gala?
  • Welke uitstraling zoek je in een locatie voor het gala?
  • Welke locaties hebben jullie in het verleden gebruikt?
  • Wil je een locatie met of zonder overnachting?

Wanneer je dit inzichtelijk hebt is het voor ons tijd om een mooie locatie te zoeken voor jouw gala in Rotterdam. Je wil namelijk dat iedereen een geweldige avond gaat beleven en dat kan alleen als je een te gekke plek hebt. Daarom gaan wij altijd op zoek naar unieke, mooie locaties die perfect aansluiten bij jouw thema en feest. 

Van een klein tot groot gala in Rotterdam

Er zijn enorm veel mogelijkheden voor gala’s in Rotterdam! Wij beschikken namelijk over maar liefst 80 locaties in ons netwerk. Voor iedere sociëteit, studentenvereniging, dispuut of lustrum vinden wij een prachtige locatie. Wil je het groots aanpakken of liever wat kleiner? Wij hebben locaties voor grote, maar ook voor de wat kleinere verenigingen. Op die manier past het perfect bij jouw wensen.

Recensies van Galalocaties 

Het is erg fijn om te zien dat er tevreden studentenverenigingen, sociëteiten en disputen zijn die blij zijn geweest met de samenwerking. Zo plaatste Carel van der Linden van Studievereniging Asset Accounting & Finance het volgende op onze website:

“Zonder de hulp van Barend van Galalocaties zou het ons niet gelukt zijn om zo een mooie locatie te vinden voor het gala van onze studievereniging. Het mooie aan Galalocaties is dat ze een breed aanbod van locaties hebben die compleet openstaan voor studenten, iets wat veelal een probleem was wanneer wij zelf opzoek gingen. Verder kunnen we beamen dat het contact met Barend prettig was, zeer goed verliep en hij ons met verscheidene zaken heeft bijgestaan.

Wij raden het iedereen dus zeker aan en willen Barend nogmaals hartelijk bedanken voor zijn hulp.

Carel van der Linden

Namens Studievereniging Asset | Accounting & Finance”. 

Let’s meet

Wij staan te popelen om meer feesten te organiseren! Heb jij meer vragen over bepaalde evenementen, locaties, mogelijkheden voor jouw studentenvereniging, dispuut, lustrum, gala, huis of sociëteit in Rotterdam? Bel naar 085-2006124 of stuur een mail via info@galalocaties.nl. Tot snel!

Gala in Rotterdam

Gala in Rotterdam plannen? Wij helpen je verder.

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!