Zit jij bij het Amsterdams studenten corps of organiseer jij voor je studentenvereniging, gala, dispuut, lustrum, huis, sociëteit, een evenement of activiteit? Bij Galalocaties zijn we gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen studentenverenigingen en externe locaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Prachtige locaties voor jouw feest, studentenvereniging of gala in Amsterdam!

Zit jij bij het Amsterdams studenten corps of organiseer jij voor je studentenvereniging, dispuut, lustrum, huis, sociëteit, een evenement of activiteit, zoals een gala in Amsterdam? Dan zijn wij de perfecte match! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vinden van de perfecte locatie voor studentenverenigingen. Lees snel verder voor alle mogelijkheden.

Galalocaties: Een perfect gala in Amsterdam

Met onze liefde en passie voor studentenverenigingen, sociëteiten, disputen en natuurlijk feesten, willen wij iedereen die op zoek is naar een mooie locatie voor het perfecte gala in Amsterdam graag helpen. Bij ons profiteer je van een groot netwerk en hierdoor ook een ruimte keuze aan mooie locaties.

Een gala in Amsterdam: tot in de puntjes geregeld

Tijdens het gala wil je dat iedereen kan genieten van de avond. Goede muziek mag uiteraard niet ontbreken! Onze specialisten kunnen je helpen met het vinden van een goede DJ en ook kan de fotograaf alles vastleggen, zodat dit een avond voor in de boeken wordt. Daarnaast kan ook het vervoer, vuurwerk en een diner geregeld worden. Wij verzorgen alles tot in de puntjes.

Wat komt er kijken bij een gala in Amsterdam?

Wil jij een gala in Amsterdam organiseren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dat snappen wij helemaal. Allereerst is het belangrijk dat je in kaart brengt wat je precies wil: hierbij staan de volgende zaken centraal:

  • Wat is het doel van het gala in Amsterdam?
  • Uit hoeveel personen bestaat de groep?
  • Welke uitstraling zoek je in een locatie voor het gala?
  • Welke locaties hebben jullie in het verleden gebruikt?
  • Wil je een locatie met of zonder overnachting?
  • Wat is het budget voor het gala?

Wanneer je dit inzichtelijk hebt is het voor ons tijd om een mooie locatie te zoeken voor jouw gala in Amsterdam. Je wil namelijk dat iedereen een geweldige avond gaat beleven en dat kan alleen als je een te gekke plek hebt. Daarom gaan wij altijd op zoek naar unieke, mooie locaties die perfect aansluiten bij jouw thema en feest. Neem direct contact met ons op!

Een groot of klein gala in Amsterdam?

Er zijn enorm veel mogelijkheden voor gala’s in Amsterdam! Wij beschikken namelijk over maar liefst 80 locaties in ons netwerk. Voor iedere studentenvereniging, dispuut sociëteit of lustrum vinden wij een top locatie. Wil je het groots aanpakken of liever wat kleiner? Wij hebben locaties voor grote, maar ook voor de wat kleinere verenigingen. Op die manier sluit het altijd aan op jouw wensen.

Wie zijn je voorgegaan?

Het is uiteraard erg fijn om te zien dat er tevreden studentenverenigingen, sociëteiten en disputen zijn die blij zijn geweest met de samenwerking. Zo plaatste Nina van Damesdispuut AISA Aphrodite het volgende op onze website:

“Via Galalocaties zijn wij aan de ultieme locatie gekomen voor ons jaarlijkse gala, een prachtig landgoedhotel op de Veluwe. Fantastisch dat we dankzij jullie een locatie hebben kunnen vinden op zo’n korte termijn met zulke hoge eisen. Het contact met Barend is voorspoedig verlopen en we zijn erg tevreden over de algehele communicatie en het eindresultaat. Zeker een aanrader gezien de ervaring en beschikbaarheid over meerdere locaties. Bedankt!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en wie weet tot in de toekomst!!

Groet,

Nina”.

Kom in gesprek

Wij hebben zin om mooie feesten te organiseren! Heb jij meer vragen over bepaalde evenementen, locaties, mogelijkheden voor jouw studentenvereniging, dispuut, lustrum, gala, huis of sociëteit in Amsterdam? Bel naar 085-2006124 of stuur een mail via info@galalocaties.nl. Tot snel!

Gala amsterdam

Het perfecte gala in Amsterdam? We helpen je verder!

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!