Zit jij bij het Amsterdams studenten corps of organiseer jij voor je studentenvereniging, gala, dispuut, lustrum, huis, sociëteit, een evenement of activiteit? Bij Galalocaties zijn we gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen studentenverenigingen en externe locaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Gala // Unieke locaties voor jouw feest, gala, studentenvereniging en meer!

Zit jij bij het Amsterdams studenten corps of organiseer jij voor je studentenvereniging, gala, dispuut, lustrum, huis, sociëteit, een evenement of activiteit? Bij Galalocaties zijn we gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen studentenverenigingen en externe locaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.

Galalocaties: alles voor jouw perfecte gala! 

Met onze passie voor studentenverenigingen, sociëteiten, disputen en uiteraard feesten, willen wij iedereen die op zoek is naar een mooie locatie graag helpen. Met Galalocaties aan je zijde profiteer je van veel ervaring, netwerk en dus een ruimte keuze aan mooie locaties. 

First things first: wat komt er kijken bij een gala?

Speel in op de feestdagen! Misschien denk jij eraan om een feest je organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat snappen wij maar al te goed en willen je hier graag bij helpen. Allereerst is het belangrijk dat je in kaart brengt wat je precies wil: hierbij staan de volgende zaken centraal:

  • Wat is het doel van het gala?
  • Welke uitstraling zoek je in een locatie voor het gala?
  • Uit hoeveel personen bestaat de groep?
  • Wil je een locatie met of zonder overnachting?
  • Welke locaties hebben jullie in het verleden gebruikt?
  • Wat is het budget voor het gala?

Wanneer je dit inzichtelijk hebt is het voor ons tijd om een unieke locatie te zoeken voor jouw gala. Je wil immers dat iedereen een magische avond gaat beleven en dat kan alleen als je een te gekke plek hebt. Daarom gaan wij altijd op zoek naar unieke, mooie locaties die perfect aansluiten bij jouw feest en thema. 

Een groot of klein gala?

Er zijn enorm veel mogelijkheden voor gala’s! Wij beschikken namelijk over maar liefst 80 locaties in ons uitgebreide netwerk. Kortom: voor iedere studentenvereniging, lustrum, dispuut sociëteit vinden wij een top locatie. Wil je het groots aanpakken of liever wat kleiner? Wij hebben locaties voor grote, maar ook voor de wat kleinere verenigingen. Op die manier sluit het altijd aan op jouw wensen.

Galalocaties.nl helpt je verder met jouw gala!

Een gala organiseren? Galalocaties.nl staat voor je klaar. Laten we beginnen met plannen! Zónder extra kosten.

Voetjes van de vloer

Wil jij dat iedereen lekker uit zijn plaat kan gaan tijdens het gala? Dan kunnen onze specialisten je helpen met het vinden van een top-DJ. Daarnaast kan een professionele fotograaf alle mooie momenten vastleggen, zodat dit een avond is om nooit te vergeten. Niet alleen een fotograaf, maar ook vervoer, vuurwerk en diner kunnen geregeld worden. Wij vinden het belangrijk dat we jou helemaal kunnen ontzorgen. 

Wie zijn je voorgegaan?

Het is uiteraard erg fijn om te zien dat er tevreden studentenverenigingen, sociëteiten en disputen geweest zijn die blij zijn geweest met de samenwerking (check onze referenties voor meer). Zo plaatste Anouk Lagerburg van de studentenvereniging A.A.S.R. SKOLL het volgende op onze website:

“Voor onze studentenvereniging waren we op zoek naar een chique, bijzondere maar toch betaalbare galalocatie. Barend van Galalocaties heeft ons prachtige opties aangeboden en ons bovendien goed geholpen een knoop door te hakken. Wij kijken nu, een half jaar later, nog steeds terug op een geweldig sprookjesachtig gala en een goede samenwerking.

Nogmaals bedankt Barend!

Anouk Lagerburg”. 

Jouw wensen staan centraal bij jouw gala

Wij kunnen niet wachten om meer mooie feesten te organiseren! Heb jij meer vragen over bepaalde locaties, evenementen, mogelijkheden voor jouw studentenvereniging, dispuut, lustrum, gala, huis of sociëteit? Neem dan contact met ons op via 085-2006124 of mail naar info@galalocaties.nl. En, de volgende dag last van een katertje? Check dan deze tips

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!