Inloggen

Unieke locaties voor jouw feest, gala, studentenvereniging en meer!

Gala

Organiseer jij voor je studentenvereniging, dispuut, huis of sociëteit een gala? Bij galalocaties.nl zijn we gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen studenten(verenigingen) en externe locaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder!

Neem Contact Op

Galalocaties: alles voor jouw perfecte gala!

Met onze passie voor studentenverenigingen, sociëteiten, disputen en uiteraard feesten, willen wij iedereen die op zoek is naar een mooie locatie graag helpen.
  • Dé specialist in bemiddeling voor gala locaties
Wij bieden gratis bemiddeling aan voor jouw gala locatie. Dit doen we al vele jaren met veel succes.
  • Ruime keuze uit scherp geprijsde locaties
Hoe dit mogelijk is? Wij werken op commissiebasis. Hierdoor wordt de prijs van de locaties dus niet hoger wanneer je kiest voor galalocaties.nl. Sterker nog, je profiteert van speciale kortingen bij onze locaties vanwege inkoopvoordeel. Dit maakt ons uniek in Nederland!

First things first: wat komt er kijken bij een gala?

Denk je eraan om een gala te organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat snappen wij maar al te goed! We willen je hier graag bij helpen. De eerste stap is het in kaart brengen wat je precies wil. De volgende zaken staan hierbij centraal:
  • Wat is het doel van het gala?
  • Welke uitstraling zoek je in een locatie voor het gala?
  • Uit hoeveel personen bestaat de groep?
  • Wil je een locatie met of zonder overnachting?
  • Welke locaties hebben jullie in het verleden gebruikt?
  • Wat is het budget voor het gala?
Hulp Nodig?

Wanneer je weet wat je precies wilt, kan je onze hulp inschakelen om je wensen werkelijkheid te laten worden! Wij gaan dan een unieke locatie voor jouw gala. Het beleven van een magische avond begint immers bij het zijn op een te gekke plek. Wij zijn altijd op zoek naar unieke en mooie locaties, mogen wij ook voor jou aan de slag?

Een groot of klein gala?

Er zijn enorm veel mogelijkheden voor gala's. Wij beschikken namelijk over maar liefst 80+ locaties! Voor ieder gala, lustrum, dies of andere viering vinden wij een top locatie. Wil je het groots aanpakken of liever wat kleiner? Wij hebben locaties voor grote, maar ook voor de wat kleinere fuifjes. Op die manier sluit ons aanbod altijd aan op jouw wensen!

Voetjes van de vloer

Wil jij dat iedereen lekker uit zijn plaat kan gaan tijdens het gala? Dan kunnen onze specialisten je helpen met het vinden van een top-DJ. Daarnaast kan een professionele fotograaf alle mooie momenten vastleggen, zodat dit een avond is om nooit te vergeten. Niet alleen een fotograaf, maar ook vervoer, vuurwerk en diner kunnen geregeld worden. Wij vinden het belangrijk dat we jou helemaal kunnen ontzorgen.
Ga Naar Partners

DJ Show

Zoek je de perfecte DJ voor je gala? Bij galalocaties.nl regelen we je droomlocatie én de top DJ Shows van Bonnema!

Fotograaf

Op zoek naar een ervaren fotograaf voor je (lustrum)gala? Kies voor Richard Hulshof Fotografie, al jaren gewaardeerd in de studentenwereld!

Vuurgilde

Passie voor vuur en op zoek naar een unieke act voor je gala? Contacteer het Vuurgilde voor een onvergetelijke show binnen je budget

Band

Op zoek naar FEEST? Boozzz, de energieke coverband uit Leiden, zorgt voor een onvergetelijke avond met de beste pop-rockcovers van alle tijden!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Referenties

Wie zijn je voorgegaan?

Ontzettend fijn kunnen samenwerken met Barend Visser van Galaloaties. Barend denkt erg mee en komt met initiatieven, daarnaast is hij altijd bereikbaar. Voor ons Lustrum gala waren op korte termijn op zoek naar een mooie locatie in het buitenland en met behulp van Barend konden we een legendarisch gala neerzetten!

SKÖL Lustrum GalaEva

Alles is naar wens verlopen! De locatie was erg flexibel en reageerde altijd snel.

Ook willen we jou bedanken voor de goede service, waardoor het organiseren van een gala heel makkelijk werd. Voor volgend jaar neem ik aan dat we weer gebruik willen maken van galalocaties.nl.

Dispuut ForvmRien Schep

We hebben een geweldig gala gehad. Alles is zeker naar wens verlopen. Het contact met de locatie was tijdens de organisatie al heel erg prettig en op de dag van het gala werden we zeer gastvrij ontvangen. Alles was tot in de puntjes voorbereid en niks was voor hen te gek.

Onze ervaring met galalocaties.nl hebben we ook als zeer prettig ervaren. Barend heeft ons ontzettend goed geholpen. Alles is ons uit handen genomen en we hebben kunnen genieten van een onvergetelijke avond. We zijn heel erg tevreden over het eindresultaat en willen Barend nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.

Dispuut AdelphiLustrumcommissie

Via Galalocaties zijn wij aan de ultieme locatie gekomen voor ons jaarlijkse gala, een prachtig landgoedhotel op de Veluwe. Fantastisch dat we dankzij jullie een locatie hebben kunnen vinden op zo'n korte termijn met zulke hoge eisen. Het contact met Barend is voorspoedig verlopen en we zijn erg tevreden over de algehele communicatie en het eindresultaat. Zeker een aanrader gezien de ervaring en beschikbaarheid over meerdere locaties. Bedankt!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en wie weet tot in de toekomst!!

Damesdispuut AISA AphroditeNina

Afgelopen juni 2012 heeft Barend Visser ons dispuut geholpen met het neerzetten van een fantastisch gala. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld, nog voordat problemen zich aandeden werden ze eigenlijk al opgelost. Hij heeft ontzettend veel begrip voor hoe een dispuut een gala geregeld wil hebben en denkt ook goed mee, ook met betrekking tot een beperkt budget. Ik kan iedereen aanraden contact op te nemen met Galalocaties.nl, ze hebben goede contacten bij veel locaties en begrijpen waar een dispuutsgala om draait. Barend, ontzettend bedankt voor al je hulp!

Damesdispuut o.v. M.E.D.E.ANicole Verschaeren

Neem contact met ons op