Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Gala locaties voor studenten! De beste plekken in de Benelux!

gala locaties studenten

Gala locaties voor studenten gezocht? Wanneer je Galalocaties.nl inschakelt, profiteer je van verschillende voordelen. Zo zijn er veel mogelijkheden. Denk aan een gala locatie voor verenigingen met een klein budget of een locatie waarbij het niet uitmaakt hoe laat (of vroeg!) het wordt. Je kunt  eveneens rekenen op scherpe prijzen voor onze gala locaties. Barend Visser is de eigenaar van Galalocaties.nl. Hij bemiddelt kosteloos voor jullie met verschillende locaties. Dat is mogelijk omdat wij op commissiebasis werken. De scherpe prijzen zijn eveneens gebaseerd op vaste afspraken die Galalocaties.nl met de locaties heeft gemaakt. Door dit inkoopvoordeel kun je niet alleen rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, ook heb je een ruime keuze uit diverse locaties. Wij beschikken namelijk over maar liefst 80 locaties in ons uitgebreide netwerk. Kortom, voor ieder feest, vinden wij voor jou een toplocatie!

Werkwijze aanbod gala locaties studenten

Als bemiddelaar voor gala locaties voor studenten kan Galalocaties.nl al binnen vijf dagen een selectie van circa acht á negen gala locaties toesturen. Deze selectie baseren wij op jullie gestelde eisen. De eisen bespreken we vooraf kort in een gesprek. Als jullie een top drie maken van de favorieten, onderhandelen wij vervolgens weer met deze locaties. Op basis van deze bemiddeling sturen we jullie drie offertes toe. Als de knoop is doorgehakt, nemen jullie het heft weer in handen om het gala te organiseren op de locatie van jullie keuze.

Extra diensten

Zoek je nog een band voor je evenement? Wil je een professionele fotograaf inhuren of zoek je vervoer naar de locatie? Ook dan staat Galalocaties.nl graag voor je klaar! Je kunt bij ons terecht als je interesse hebt om een dj of band, een eventuele overnachting, busvervoer of zelfs een vuurwerkshow te boeken. Eigenlijk heb je dus maar één bedrijf nodig waarbij je nagenoeg alles kunt regelen voor je gala. Als dispuut of studentenvereniging blijven jullie wel verantwoordelijk voor de organisatie van het gala: wij zijn immers geen evenementenbureau. Galalocaties.nl zorgt alleen voor de bemiddeling met betrekking tot de locatie en/of onze extra diensten.

Contact met Galalocaties.nl

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor meer informatie. Bijvoorbeeld via WhatsApp! Stuur ons vandaag nog een appje op 085-2006124. Uiteraard kun je ons ook een e-mail of bellen.

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!