Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Gala bij Kasteel de Berckt organiseren? De studentengala van Nederland boek je bij Galalocaties.nl

Organiseer jij dit jaar het gala bij kasteel de Berckt?

Kasteel de Berckt is een van de toonaangevende studentenlocaties van Kasteel de BercktNederland. Met zijn klassieke en stijlvolle karakter is het een zeer geliefde locatie voor jong en oud. Door de voordelen van slapen op locatie en de ochtend starten met een brunch zit je hier zeker gebakken.

Check hier de beschikbaarheid

Kasteel de Berckt de nummer 1 studenten locatie van NL.

Kasteel de Berckt maakt zich uniek en zeer geliefd bij studenten door het alles in 1 concept. Locatie, slapen, diner, en feesten alles onder 1 dak. Met een vast arrangement van 134,50 biedt het een prijs die voor veel studenten acceptabel en betaalbaar is.

Wat zit er in het arrangement.

Bij de Berckt krijg je alles wat je nodig hebt voor je gala.

In de middag na aankomst kan je rustig inchecken, zodat je in de eerste plaats in alle rust kan voorbereiden zodat dadelijk een top avond voor je in het verschiet ligt. Maak je klaar net als de oude bewoners voor een unieke avond.  Rond 18.00 uur zal de avond starten met een receptie gevolgd door het diner rond 19.30 uur.

Aangenomen wordt dat er veel speeches zijn. Hier zal ook zeker rekening mee worden gehouden tijdens het 3 gangen diner. Zijn er gasten met bijvoorbeeld een allergie? Hier houden ze op de locatie uiteraard ook rekening mee.

Rond 22.00 uur zal het feest starten welke bij de Berckt door mag gaan tot in de late uurtjes. Ben je nog niet klaar met feesten maar is de drukte weg, ga dan bijvoorbeeld nog naar de beneden bar voor een kleine after party zodat je nog even kan nagenieten van de avond met je vrienden.

Met andere woorden, Kasteel de Berckt is uniek in zijn soort.

Wil je weten of de Berckt nog beschikbaar is? Vraag direct de beschikbaarheid op. Galalocaties.nl streeft ernaar je binnen 24 uur te contacten.

Ga naar contact

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!