Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Dispuut // Tijd voor een feestje: de beste locaties voor jouw studentenvereniging, sociëteit of dispuut

Het organiseren van een feest kan een grote uitdaging zijn! Wij weten als geen ander dat er veel bij komt kijken. Daarom kun je wel wat advies gebruiken en staan wij klaar om jou te helpen bij het organiseren van jouw feest voor je dispuut. Ready, set… go!

Feest voor jouw dispuut, op een bijzondere locatie

Wanneer jij een feest wil organiseren voor je studentenvereniging, lustrum, sociëteit of dispuut, dan wil je dat deze avond op een bijzondere locatie is, met alles erop en eraan. Door ons brede netwerk hebben wij beschikking over ruim 80 prachtige locaties die speciaal geschikt zijn voor feesten voor disputen. Daarnaast ontzorgen wij jullie van een DJ, de fotografie, het diner en het vervoer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Belevenis creëren voor jouw dispuut

Wil jij een feest voor jouw dispuut, bijvoorbeeld voor Dispuut Storia1930, organiseren die voor altijd in de boeken komt te staan? Maak de avond helemaal af met prachtig vuurwerk en een overnachting voor alle gasten. Op die manier kan iedereen tot in de late uurtjes doorgaan en kun je in de ochtend aan het ontbijt met elkaar de avond herbeleven.

Wat zijn jouw wensen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je waarschijnlijk een aantal wensen hebt, maar niet precies weet waar je moet beginnen met het organiseren van zo’n evenement voor jouw dispuut. Wij helpen je graag met het kiezen van een geschikte locatie voor jouw feest en gaan daarom met je in gesprek over alle wensen. Denk bijvoorbeeld aan: “Wat is het doel van het feest? Of: “Uit hoeveel personen bestaat de groep?”. Dat zijn een aantal vragen die wij zullen stellen, zodat wij precies de geschikte locatie voor jou kunnen vinden.

Bespaar tijd

Wanneer je in het bestuur van een studentenvereniging, huis, sociëteit of dispuut zit heb je het waarschijnlijk al erg druk! Een groot feest organiseren kost veel tijd en daarom is het laten uitbesteden hiervan de beste optie. Op die manier komen de gasten niets te kort en bespaar je jezelf veel tijd. Een echte win-win situatie dus. Bekijk hier onze werkwijze.

Contact voor meer informatie

Wil jij jouw wensen doornemen of heb jij meer vragen over bepaalde locaties, evenementen, mogelijkheden voor jouw studentenvereniging, lustrum, gala, huis, sociëteit of dispuut? Neem dan contact met ons op via 085-2006124 of mail naar info@galalocaties.nl

Het perfecte feest voor jouw dispuut

Klaar voor een mooi feest? We helpen jullie als dispuut verder!

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!