Inloggen

Tijd voor een feestje: de beste locaties voor jouw dispuut!

Dispuut

Het organiseren van een feest kan een grote uitdaging zijn! Wij weten als geen ander dat er veel bij komt kijken. Daarom kun je wel wat advies gebruiken en staan wij klaar om jou te helpen bij het organiseren van jouw feest voor je dispuut. Ready, set... go!

Neem Contact Op

Feest voor jouw dispuut, op een bijzondere locatie

Wanneer jij een feest wil organiseren, dan wil je dat deze avond op een bijzondere locatie is, met alles erop en eraan. Door ons brede netwerk hebben wij beschikking over ruim 80 prachtige locaties die speciaal geschikt zijn voor feesten voor disputen. Daarnaast ontzorgen wij jullie van een DJ, de fotografie, het diner en het vervoer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een echte belevenis: extra diensten

Wil jij een feest organiseren die voor altijd in de boeken komt te staan? Maak de avond helemaal af met prachtig vuurwerk en een overnachting voor alle gasten. Op die manier kan iedereen tot in de late uurtjes doorgaan en kun je in de ochtend aan het ontbijt met elkaar de avond herbeleven.
Ga Naar Partners

Extra diensten

DJ Show

Zoek je de perfecte DJ voor je gala? Bij galalocaties.nl regelen we je droomlocatie én de top DJ Shows van Bonnema!

Fotograaf

Op zoek naar een ervaren fotograaf voor je (lustrum)gala? Kies voor Richard Hulshof Fotografie, al jaren gewaardeerd in de studentenwereld!

Vuurgilde

Passie voor vuur en op zoek naar een unieke act voor je gala? Contacteer het Vuurgilde voor een onvergetelijke show binnen je budget

Band

Op zoek naar FEEST? Boozzz, de energieke coverband uit Leiden, zorgt voor een onvergetelijke avond met de beste pop-rockcovers van alle tijden!

Wat zijn jouw wensen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je waarschijnlijk een aantal wensen hebt, maar niet precies weet waar je moet beginnen met het organiseren van zo’n evenement voor jouw dispuut. Wij helpen je graag met het kiezen van een geschikte locatie voor jouw feest en gaan daarom met je in gesprek over alle wensen. Denk dan aan de volgende zaken:
  • Wat is het doel van de activiteit?
  • Welke uitstraling zoek je in een locatie?
  • Uit hoeveel personen bestaat de groep?
  • Wil je een locatie met of zonder overnachting?
  • Welke locaties hebben jullie in het verleden gebruikt?
  • Wat is het budget?
Dat zijn een aantal vragen die wij zullen stellen, zodat wij precies de geschikte locatie voor jou kunnen vinden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Referenties

Wat andere disputen over ons zeggen

Het gala is erg goed verlopen! Iedereen was erg positief over zowel de locatie als het hotel.

Door galalocaties.nl zijn wij vanaf het begin erg geholpen in het vinden van een gala locatie. Hierdoor hebben wij snel een mooie locatie kunnen vinden om ons gala te vieren. Ook het hotel was erg goed. Mede door de hulp van galalocaties.nl was ons gala een groot succes!

Dispuut HERANick Slokker

We hebben een geweldig gala gehad. Alles is zeker naar wens verlopen. Het contact met de locatie was tijdens de organisatie al heel erg prettig en op de dag van het gala werden we zeer gastvrij ontvangen. Alles was tot in de puntjes voorbereid en niks was voor hen te gek.

Onze ervaring met galalocaties.nl hebben we ook als zeer prettig ervaren. Barend heeft ons ontzettend goed geholpen. Alles is ons uit handen genomen en we hebben kunnen genieten van een onvergetelijke avond. We zijn heel erg tevreden over het eindresultaat en willen Barend nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.

Dispuut AdelphiLustrumcommissie

Alles is naar wens verlopen! De locatie was erg flexibel en reageerde altijd snel.

Ook willen we jou bedanken voor de goede service, waardoor het organiseren van een gala heel makkelijk werd. Voor volgend jaar neem ik aan dat we weer gebruik willen maken van galalocaties.nl.

Dispuut ForvmRien Schep

Het gala is super verlopen! Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, was vol lof over de locatie en van alle kanten hebben we alleen maar complimenten gekregen. Ik had niet verwacht dat het mogelijk was om zo'n geslaagd feest neer te zetten voor zo'n kleine groep. We zijn je niet alleen dankbaar voor de hulp om aan een locatie te komen, maar ook de tips om met ons beperkte budget toch alle eisen te kunnen vervullen.

Dispuut IphigeneiaLieke van Bekhoven

Barend heeft ons ontzettend goed geholpen met de voorbereidingen voor het gala van ons dispuut.

De communicatie verliep erg prettig en open en Barend denkt erg goed mee met de wensen en budget, hierdoor kan een zo passend mogelijk gala worden neergezet. We kijken hier dan ook met veel plezier op terug. Ik zou Galalocaties.nl zeker aanraden. Barend, nogmaals bedankt!

Dispuut N.I.K.H.Laura van Dam

Via Galalocaties zijn wij aan de ultieme locatie gekomen voor ons jaarlijkse gala, een prachtig landgoedhotel op de Veluwe. Fantastisch dat we dankzij jullie een locatie hebben kunnen vinden op zo'n korte termijn met zulke hoge eisen. Het contact met Barend is voorspoedig verlopen en we zijn erg tevreden over de algehele communicatie en het eindresultaat. Zeker een aanrader gezien de ervaring en beschikbaarheid over meerdere locaties. Bedankt!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en wie weet tot in de toekomst!!

Damesdispuut AISA AphroditeNina

Neem contact met ons op