Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Dames diners // Memorabele locaties voor dames diners 

Organiseer jij dames diners voor jouw dispuut, lustrum, studentenvereniging of huis? Dan kan Galalocaties jou helpen om een memorabele locatie te vinden. Samen met jou doorlopen wij een aantal stappen, waardoor we tot de perfecte locatie komen.

Galalocaties helpt met jouw dames diners

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van perfecte locaties voor evenementen van disputen, lustrums, studentenverenigingen of huizen. Van gala’s tot aan dames diners. Wij zijn er voor je. Met ons ruime aanbod aan locaties, vinden wij de juiste match voor jou.

Dames diners geregeld van A tot Z 

Niet alleen met het vinden van een locatie voor jouw dames diners zijn wij er, maar ook met andere onderdelen van de organisatie helpen wij jou op weg. Zo kunnen wij je helpen met dingen als:

  • Groepsvervoer van en naar de locatie;
  • Een fotograaf;
  • Een DJ;
  • Een hotel dicht bij je locatie.

Nog een gala of feest er achteraan plakken? We nemen alle wensen met je door en zijn er van A tot Z. 

Thema voor jouw dames diners

Bij het vinden van een locatie voor jouw dames diners denken wij in alles mee. Wij zoeken een geschikte locatie die past binnen het thema wat je wenst. Het is belangrijk om daar van te voren al over na te denken, dan vinden we makkelijker een locatie op maat. Tafels schuiven kan altijd nog, maar als de locatie al in de stijl en sfeer is van wat je voor ogen hebt dan heb je weer een stuk minder werk aan de aankleding en het creëren van de sfeer. Winwin!

Dames diner

Dames diners naar jouw wens

Wanneer we op zoek gaan naar een matchende locatie voor jouw dames diners, is het belangrijk dat we een aantal dingen weten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan welk budget je voor ogen hebt, om hoeveel personen het gaat en hoe lang je gebruik wil maken van de locatie. Wij gaan met jou in gesprek en stellen je vooraf wat vragen, naar aanleiding van de antwoorden op jouw vragen gaan wij op zoek naar een geschikte locatie. Vervolgens vragen we offertes op bij de locaties en kun je kiezen wat het beste bij jouw wensen past.

Jouw avond vastgelegd

Indien je het wenst om jouw memorabele dames diners ook vast te leggen, is dat ook mogelijk. Wij kunnen namelijk ook een fotograaf voor je regelen. Zo zorg je ervoor dat ook de Instagram pagina van jouw dispuut, studentenvereniging, lustrum of huis precies laat zien hoe leuk het bij jullie is en kun je letterlijk terugkijken naar de mooie avond!

Let’s party

Wil je echt een knaller maken van jouw dames diners? Dan kun je er ook nog een feest(je) achteraan plakken! Bijvoorbeeld een gezellige cocktail party, of misschien zelfs een heel gala. Ook hierin kunnen wij met je meedenken. Wil je allemaal een drankje kunnen doen en na afloop lekker terug naar huis of ergens de stad in? Dan kunnen we groepsvervoer regelen. Verblijf je liever in de buurt met z’n allen? Dan kunnen wij ook voor jou op zoek naar een hotel. 

Laten we contact hebben

Heb jij een duidelijk beeld en zeg je: Galalocaties, help! Dan zijn wij er. Je kunt ons bellen via 085-2006124 of mailen naar info@galalocaties.nl

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!