Inloggen

Memorabele locaties voor dames diners

Dames diners

Organiseer jij een dames diner voor jouw dispuut, lustrum, studentenvereniging of huis? Dan kan Galalocaties jou helpen om een memorabele locatie te vinden. Samen met jou doorlopen wij een aantal stappen, waardoor we tot de perfecte locatie komen.

Neem Contact Op

Jouw dames diner: geregeld van A tot Z

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van perfecte locaties voor gala's tot aan dames diners. Wij zijn er voor je. Met ons ruime aanbod aan locaties, vinden wij de juiste match voor jou! Wij kunnen helpen met dingen als:
 • Groepsvervoer van en naar de locatie
 • Een fotograaf
 • Een DJ
 • Een hotel dicht bij je locatie
Nog een gala of feest er achteraan plakken? We nemen alle wensen met je door en zijn er voor je van A tot Z!
Neem Contact Op

Bij het vinden van een locatie voor jouw dames diner denken wij in alles mee. Wij zoeken een geschikte locatie die past binnen het thema wat je wenst. Het is belangrijk om daar van te voren al over na te denken, dan vinden we makkelijker een locatie op maat. Tafels schuiven kan altijd nog, maar als de locatie al in de stijl en sfeer is van wat je voor ogen hebt dan heb je weer een stuk minder werk aan de aankleding en het creëren van de sfeer. Winwin!

Wat zijn jouw wensen?

Wanneer we op zoek gaan naar een matchende locatie voor jouw diner, is het belangrijk dat we een aantal dingen weten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
 • Welk budget je voor ogen hebt
 • Om hoeveel personen het gaat
 • Hoe lang je gebruik wil maken van de locatie

Hoe gaan wij te werk?

 • Wij nemen contact met je op. In dit gesprek worden kort jouw eisen besproken
 • Binnen vijf dagen sturen wij circa acht á negen locaties op. Deze initiële selectie is gebaseerd op jouw eisen
 • Jij maakt een top drie van je favoriete locaties
 • Wij onderhandelen met die drie locaties
 • Wij sturen drie offertes naar je op
 • Jij hakt de knoop door en neemt het heft weer in eigen handen om je dames diner te organiseren op jouw favoriete locatie!
Neem Contact Op

Je avond vastgelegd?

Wil je je memorabele diner vastleggen? Dit kan! Wij kunnen namelijk ook een fotograaf voor je regelen. Zo zorg je ervoor dat de Insta van jouw dispuut, studentenvereniging, lustrum of huis precies laat zien hoe leuk het is bij jullie!
Ga Naar Partners

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Referenties

Welke dames zijn je voorgegaan?

Via Galalocaties zijn wij aan de ultieme locatie gekomen voor ons jaarlijkse gala, een prachtig landgoedhotel op de Veluwe. Fantastisch dat we dankzij jullie een locatie hebben kunnen vinden op zo'n korte termijn met zulke hoge eisen. Het contact met Barend is voorspoedig verlopen en we zijn erg tevreden over de algehele communicatie en het eindresultaat. Zeker een aanrader gezien de ervaring en beschikbaarheid over meerdere locaties. Bedankt!

Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en wie weet tot in de toekomst!!

Damesdispuut AISA AphroditeNina

In maart 2013 hebben wij een fantastisch gala gehad, waar we nu bijna een maand later nog van nagenieten. We hebben het 5e lustrum van ons dispuut Koshare op een unieke en onvergetelijke manier gevierd in een klooster in de buurt van Eindhoven. Niet een plek die in je opkomt als je vanuit Groningen een gala gaat organiseren, maar dankzij Galalocaties.nl hebben we deze fantastische locatie gevonden. Barend, nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Je hebt ons met alles geholpen, geen vraag was je te gek en dankzij jou hebben we een onvergetelijk weekend gehad. Bedankt!

Damesdispuut KoshareHanna

Afgelopen juni 2012 heeft Barend Visser ons dispuut geholpen met het neerzetten van een fantastisch gala. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld, nog voordat problemen zich aandeden werden ze eigenlijk al opgelost. Hij heeft ontzettend veel begrip voor hoe een dispuut een gala geregeld wil hebben en denkt ook goed mee, ook met betrekking tot een beperkt budget. Ik kan iedereen aanraden contact op te nemen met Galalocaties.nl, ze hebben goede contacten bij veel locaties en begrijpen waar een dispuutsgala om draait. Barend, ontzettend bedankt voor al je hulp!

Damesdispuut o.v. M.E.D.E.ANicole Verschaeren

We hebben een geweldig gala gehad. Alles is zeker naar wens verlopen. Het contact met de locatie was tijdens de organisatie al heel erg prettig en op de dag van het gala werden we zeer gastvrij ontvangen. Alles was tot in de puntjes voorbereid en niks was voor hen te gek.

Onze ervaring met galalocaties.nl hebben we ook als zeer prettig ervaren. Barend heeft ons ontzettend goed geholpen. Alles is ons uit handen genomen en we hebben kunnen genieten van een onvergetelijke avond. We zijn heel erg tevreden over het eindresultaat en willen Barend nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.

Dispuut AdelphiLustrumcommissie

Het gala is super verlopen! Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, was vol lof over de locatie en van alle kanten hebben we alleen maar complimenten gekregen. Ik had niet verwacht dat het mogelijk was om zo'n geslaagd feest neer te zetten voor zo'n kleine groep. We zijn je niet alleen dankbaar voor de hulp om aan een locatie te komen, maar ook de tips om met ons beperkte budget toch alle eisen te kunnen vervullen.

Dispuut IphigeneiaLieke van Bekhoven

Neem contact met ons op