Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?    Neem contact op

Bootfeest Gala! Galalocaties.nl heeft diverse varende partners voor een prachtig gala!

BootfeestGalalocaties.nl is niet alleen gespecialiseerd in mooie klassieke locaties. Ook ons varend aanbod is ruim. Voor elke bootfeest van klein tot groot hebben wij diverse partners beschikbaar. Informeer nu direct naar de mogelijkheden en ontvangen direct meer informatie over onze schepen.

Een Bootfeest met diner? Hoe dan?

Vaak horen we dat een bootfeest misschien wel lastig is. Er wordt veel gedronken, mensen kunnen niet van de boot af. Eten op een boot is lastig!. Niets is minder waar. Onze partners hebben uitgebreide ervaring met studenten en een bootfeest is gegarandeerd een succes.

Wil je vooraf een hapje eten met je dispuut of jaarclub? Geen probleem. Een diner op een van de boten is zeker mogelijk. Ben je met een grotere groep of wil je liever aan de wal dineren? Ook geen probleem. Een combinatie met een van onze vaste locaties aan de wal in combinatie met een boot is zo gemaakt. We hebben hier vaste samenwerkingen voor.

Hoe werkt Galalocaties.nl

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Check dan nu hier bij ons direct je beschikbaarheid voor een van onze boten. Snel, vrijblijvend en zonder risico. Geen verborgen kosten.

Naar aanleiding van een kort telefoongesprek sturen we je direct enkele opties toe. Wacht niet langer en vraag nu de beschikbaarheid op.

Entertainment nodig?

Naast het regelen van de locatie heb je natuurlijk ook entertainment nodig. Denk aan een DJ of Fotograaf of wat dacht je van een vuurspuwer bij aankomst. Galalocaties.nl brengt je graag in contact met onze gewaardeerde partners. Kijk op de partner pagina voor meer uitleg en informatie.

Eenvoudig contact

Ook enthousiast over een bootfeest?  Check direct bij onze kapitein de beschikbaarheid. Wij zijn te bereiken via e-mail of telefoon. Druk met tentamens of in de bieb stuur dan even een appje naar  085-2006124. Net zo makkelijk

Gratis ondersteuning bij het vinden van je galalocatie!