Inloggen

Liever varend feesten?

Boot10 Studenten Gala

Boot10 studenten gala. Galalocaties.nl heeft bij onze partner Boot10 diverse schepen tot onze beschikking voor een geslaagd varend Gala!

Ontvang binnen 24 uur beschikbaarheid!
Boot10 Studenten Gala Docks

Boot10 studenten gala? Galalocaties.nl is niet alleen gespecialiseerd in mooie klassieke locaties. Ook ons varend aanbod is ruim. Voor elke bootfeest van klein tot groot hebben wij bij onze partner Boot10 diverse opties beschikbaar. Informeer nu direct naar de mogelijkheden en ontvangen binnen 24 uur de mogelijkheden en beschikbaarheid van de boten.

Varend feesten bij Boot 10? Hoe dan?

Vaak horen we dat een studenten gala op een boot misschien wel lastig is. Er wordt veel gedronken, mensen kunnen niet van de boot af. Eten op een boot is lastig! Niets is minder waar. Onze partner Boot 10 heeft uitgebreide ervaring met studenten en een bootfeest is gegarandeerd een succes. Wil je vooraf een hapje eten met je dispuut of jaarclub? Geen probleem. Een diner op een van de boten is zeker mogelijk. Ben je met een grotere groep of wil je liever aan de wal dineren? Ook geen probleem. Een combinatie met een van onze vaste locaties aan de wal in combinatie met een boot is zo gemaakt. We hebben hier vaste samenwerkingen voor.
Vraag Beschikbaarheid Op
Vide Docks Boot10 Studenten Gala

Hoe werkt galalocaties.nl?

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Check dan nu hier bij ons direct je beschikbaarheid voor een van onze boten. Snel, vrijblijvend en zonder risico. Geen verborgen kosten. Hoe gaan wij te werk?
  • Wij nemen contact met je op. In dit gesprek worden kort jouw eisen besproken
  • Binnen vijf dagen sturen wij circa acht á negen locaties op. Deze initiële selectie is gebaseerd op jouw eisen
  • Jij maakt een top drie van je favoriete locaties
  • Wij onderhandelen met die drie locaties
  • Wij sturen drie offertes naar je op
  • Jij hakt de knoop door en neemt het heft weer in eigen handen om het gala te organiseren op jouw favoriete locatie!
Lounge Boot10 Docks Studenten Gala

Extra diensten

Zoek je nog een band voor je evenement? Wil je een professionele fotograaf inhuren of zoek je vervoer naar de locatie? Ook dan staat Galalocaties.nl graag voor je klaar! Je kunt bij ons terecht als je interesse hebt om een dj of band, een eventuele overnachting, busvervoer of zelfs een vuurwerkshow te boeken. Eigenlijk heb je dus maar één bedrijf nodig waarbij je nagenoeg alles kunt regelen voor je gala.
Ga Naar Partners
Boot10 Studenten Gala

DJ Show

Zoek je de perfecte DJ voor je gala? Bij galalocaties.nl regelen we je droomlocatie én de top DJ Shows van Bonnema!

Fotograaf

Op zoek naar een ervaren fotograaf voor je (lustrum)gala? Kies voor Richard Hulshof Fotografie, al jaren gewaardeerd in de studentenwereld!

Vuurgilde

Passie voor vuur en op zoek naar een unieke act voor je gala? Contacteer het Vuurgilde voor een onvergetelijke show binnen je budget

Band

Op zoek naar FEEST? Boozzz, de energieke coverband uit Leiden, zorgt voor een onvergetelijke avond met de beste pop-rockcovers van alle tijden!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je meer vragen over GalaLocaties.nl?

Referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

Heel raar dat de avond waar je zoveel tijd en moeite in stopt zo snel voorbij vliegt.Het was een fantastisch gala. We hebben allemaal enorm genoten en op de locatie was alles TOP geregeld. Jordy is echt een hele fijne contactpersoon geweest, die super flexibel was en altijd in ons voordeel meedacht! We hebben ook heel veel complimenten gekregen over de locatie, dus daar zijn we ook heel blij mee!

Die locatie hadden we niet zonder jou gevonden, dus daarvoor en voor alle hulp, moeite, geduld en tijd willen wij je ENORM bedanken!! Heel erg bedankt voor alles! We hebben door jouw hulp een super gala neer kunnen zetten waar iedereen nog lang over terugdenkt.

La Donna é MobileLidy van den Heuvel

Ontzettend fijn kunnen samenwerken met Barend Visser van Galaloaties. Barend denkt erg mee en komt met initiatieven, daarnaast is hij altijd bereikbaar. Voor ons Lustrum gala waren op korte termijn op zoek naar een mooie locatie in het buitenland en met behulp van Barend konden we een legendarisch gala neerzetten!

SKÖL Lustrum GalaEva

Dankzij de professionele hulp en het ruime aanbod van Galalocaties.nl hebben we in april 2013 een geweldig gala kunnen neerzetten voor ons dispuut. Via Galalocaties.nl zijn we op een prachtig kasteeltje gekomen wat perfect was voor ons gala. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen met de voorbereidingen ervan, en dacht ook aan de dingen die wij over het hoofd zagen. Barend, heel erg bedankt voor je hulp!

Dispuut o.v. PhoinixMerel Landeweerd

Afgelopen juni 2012 heeft Barend Visser ons dispuut geholpen met het neerzetten van een fantastisch gala. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld, nog voordat problemen zich aandeden werden ze eigenlijk al opgelost. Hij heeft ontzettend veel begrip voor hoe een dispuut een gala geregeld wil hebben en denkt ook goed mee, ook met betrekking tot een beperkt budget. Ik kan iedereen aanraden contact op te nemen met Galalocaties.nl, ze hebben goede contacten bij veel locaties en begrijpen waar een dispuutsgala om draait. Barend, ontzettend bedankt voor al je hulp!

Damesdispuut o.v. M.E.D.E.ANicole Verschaeren

Zonder de hulp van Barend van Galalocaties zou het ons niet gelukt zijn om zo een mooie locatie te vinden voor het gala van onze studievereniging. Het mooie aan Galalocaties is dat ze een breed aanbod van locaties hebben die compleet openstaan voor studenten, iets wat veelal een probleem was wanneer wij zelf opzoek gingen. Verder kunnen we beamen dat het contact met Barend prettig was, zeer goed verliep en hij ons met verscheidene zaken heeft bijgestaan.

Wij raden het iedereen dus zeker aan en willen Barend nogmaals hartelijk bedanken voor zijn hulp.

Studievereniging Asset Accounting & FinanceCarel van der Linden

Door de professie en ervaring van Galalocaties.nl zijn wij sneller tot het vinden van
een passende locatie gekomen. Het was een fijne samenwerking en we hen hier erg dankbaar voor.

Studentenvereniging WSV CeresAnneloes

Ontvang binnen 24 uur beschikbaarheid van Boot 10!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
Ik ben ook geïnteresseerd in:
Gebruik 10 cijfers en geen streepje